Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Garderobekasten

Eenvoudig online garderobekasten kopen

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen kunt u diverse garderobekasten bestellen. Als u een fitnesscentra of sportschool heeft, dan zijn de garderobekasten zeker een must. Maar ook bij bedrijven waar medewerkers gebruik maken van bedrijfskleding, worden garderobekasten veel toegepast. Zodoende biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om zich op het werk om te kleden. Deze garderobekasten zijn voorzien van ventilatiestrips voor de hygiëne. De kast is tevens uitgerust met een kledinghanger en een legbord. De garderobekasten zijn uit te breiden met een aantal accessoires. Zo kunt u de garderobekasten voorzien van stofkappen en garderobebanken. U hoeft niet lang op uw nieuwe garderobekasten te wachten. Wij leveren namelijk alle garderobekasten die in de webshop staan binnen 10 werkdagen. Deze garderobekasten hebben wij op voorraad en daarom kunt u al binnen 2 weken over een nieuw ingerichte garderoberuimte beschikken. Op alle garderobekasten ontvangt u ook nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw garderobekasten

De draaideurkasten worden binnen 10 werkdagen gratis geleverd en gemonteerd. We nemen 2 werkdagen voor levering contact met u op. Dan worden de aflevergegevens ter controle nogmaals doorgesproken. De bezorgers plaatsen uw nieuwe garderobekasten op de gewenste plaats. Als u één van de bijbehorende accessoires heeft besteld, dan worden ook deze voor u gemonteerd door de bezorgers. Zodra zij klaar zijn met het monteren van alle kasten, dan nemen zij al het verpakkingsmateriaal mee retour. Als wij klaar zijn, dan kunt u direct gebruiken maken van uw nieuwe garderobekasten.

Diverse kantoormeubelen

Het assortiment garderobekasten is maar een heel klein deel van het totale assortiment van Inofec Kantoormeubelen. Ons standaard assortiment bestaat uit meer dan 1.000 artikelen die wij binnen 10 werkdagen kunnen leveren. Een greep uit ons assortiment: metalen kasten, vergadertafels, designstoelen, conferentiestoelen en presentatiemateriaal. Inofec is niet alleen leverancier van kantoormeubelen, maar heeft ook een compleet assortiment aan schoolmeubilair. Als u wilt weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf of school zijn, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopadviseurs.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×