Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Akoestische opzetwanden


Filters

Deze opzetwand van dUTCHCREEN van 160cm breed en 61cm hoog is ideaal om uw werkplek af te scheiden e

Akoestische opzetwanden koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Met name in een kantoortuin van bijvoorbeeld een call center kan geluidsoverlast ontstaan wanneer u hier geen maatregelen tegen treft. Inofec Kantoormeubelen biedt daarom een mooi assortiment akoestische opzetwanden aan in haar webwinkel. Het materiaal waaruit de akoestische opzetwanden zijn vervaardigd, zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden tot een minimum worden beperkt. Hierdoor creëert u rust en kunnen medewerkers zich beter concentreren op hun werkzaamheden. De akoestische opzetwanden kunnen op diverse manieren aan de bureaus bevestigd worden en zijn tevens in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen. Ook zijn de opzetwanden in een niet-akoestische variant te bestellen.

Akoestische opzetwanden voor uw bureaus

Inofec Kantoormeubelen biedt een voordelig aanbod akoestische opzetwanden aan. Deze opzetwanden zijn onder meer bedoeld om meer privacy voor uw medewerkers te creëren. Daarnaast hebben deze opzetwanden de eigenschap geluid te absorberen. De opzetwanden zijn namelijk vervaardigd uit materialen die het omgevingsgeluid absorberen en hebben daardoor een positieve uitwerking op de akoestiek in de ruimte. De wanden geven rust, waardoor mensen zich beter op hun werk kunnen focussen. U kunt de akoestische opzetwanden op diverse manieren aan de bureautafels bevestigen. Zo zijn er verschillende beugels, zoals een rechte beugel en een hoekbeugel. Ook zijn de akoestische opzetwanden direct op het bureaublad te schroeven. Maar het is tevens mogelijk om de opzetwanden los op de bureaus te plaatsen middels een tafelsteun. De wijze waarop de opzetwanden worden bevestigd of gemonteerd, wordt mede bepaald door het onderstel van de bureautafels. U kunt de akoestische opzetwanden bestellen in diverse kleuren en maten.

Voordelig aanbod kantoormeubilair

Naast akoestische opzetwanden levert Inofec ook mobiele en staande scheidingswanden. Maar u kunt bij ons ook terecht voor onder andere ergonomische bureaustoelenverstelbare bureautafelsstalen archiefkastenpraktische ladeblokkenvoordelige kantinestoelen en comfortabele wachtkamerbanken. U kunt echt iedere ruimte binnen uw bedrijf voorzien van een nieuwe inrichting, van directiekantoor tot conferentieruimte, en van kantoortuin tot kantine. Vindt u het lastig om online uw nieuwe kantoorinrichting samen te stellen? Geen probleem, onze adviseurs begeleiden u hier graag in. Op basis van uw input wordt een compleet inrichtingsplan voor u uitgewerkt, en dat uiteraard geheel vrijblijvend.

Akoestische opzetwanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle akoestische opzetwanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de akoestische opzetwanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe opzetwanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe opzetwanden van Inofec.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.