Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Geluidsoverlast op kantoor?

Wij bieden u gegarandeerd de juiste akoestische oplossing.

Wanneer de akoestiek op een kantoor niet goed is, kan dit leiden tot geluidsoverlast. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot meer stress, meer concentratieproblemen, minder productiviteit en een toename van ziekteverzuim. Om dit te voorkomen zijn er verschillende oplossingen in de vorm van akoestische scheidingswanden, opzetwanden en panelen.

Om u te overtuigen van de kwaliteit van onze akoestische oplossingen gaan we graag met u de uitdaging aan. U legt ons uw akoestische probleem voor, onze adviseurs gaan hiermee aan de slag en doen u een passend voorstel. Wanneer u dit voorstel volledig door ons laat uitvoeren en later mocht blijken dat het probleem niet is opgelost, dan nemen wij alles kosteloos retour en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Met andere woorden, niet tevreden? Geld terug!

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op met onze afdeling verkoop via het gratis telefoonnummer 0800 - 666 33 22 of stuur een mail naar verkoop@inofec.nl.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.