Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Afzetschermen

Afzetschermen koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Om een kantoorruimte flexibel in te delen of af te schermen, bieden afzetschermen hier een goede oplossing voor. Het online assortiment bestaat onder meer uit staande afzetschermen, mobiele afzetschermen en afzetschermen die op bureautafels geplaatst kunnen worden. Met de afzetschermen die voor de bureaus geschikt zijn, creëeert u meer privacy voor uw medewerkers. De mobiele en staande schermen worden toegepast om een ruimte af te zetten. De afzetschermen zijn niet alleen licht van gewicht, ze zijn ook nog eens in een akoestische variant verkrijgbaar. Deze zijn geluidsabsorberend en dragen zodoende positief bij aan een goede akoestiek in een ruimte. U kunt de afzetschermen bestellen in verschillende maten en kleuren.

Geluidsabsorberende afzetschermen voor uw kantoor

Inofec Kantoormeubelen biedt een voordelig assortiment afzetschermen aan in haar online webwinkel. Deze afzetschermen zijn ideaal om een ruimte flexibel in te delen of af te scheiden. In onze collectie vindt u onder meer staande afzetschermen, mobiele afzzetschermen en afzetschermen die op bureautafels geplaatst worden. De mobiele afzetschermen zijn voorzien van wielen, waardoor u deze schermen gemakkelijk kunt verplaatsen. U kunt zowel de mobiele als de staande afzetschermen in een koppelbare en niet-koppelbare versie. Met name wanneer u meerdere afzetschermen naast elkaar wilt plaatsen, adviseren wij u koppelbare schermen te kopen. De koppelbare afzetschermen zijn namelijk voorzien van magneten, waardoor ze naadloos op elkaar aan te sluiten zijn. Alle afzetschermen hebben de eigenschap geluid te absorberen. Zeker in een kantoorruimte waar veel mensen aan het werk zijn, kan het wenselijk zijn dat het omgevingsgeluid tot een minimum beperkt wordt. De afzetschermen kunt u bestellen in verschillende kleuren en afmetingen.

Compleet assortiment kantoormeubelen

De webshop van Inofec Kantoormeubelen bevat naast afzetschermen ook tal van andere kantoormeubelen. Dankzij dit uitgebreide aanbod kunt u iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten, van kantoorruimtes tot vergaderzaal, en van kantine tot loungeplek of directiekantoor. U vindt onder meer directiebureausbureautafelskantoorkastenbureaustoelenvergaderstoelen in de webwinkel, maar we bieden ook design meubels. Mocht u de kantoormeubelen eerst willen bekijken en uitproberen, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze verkoopadviseurs komen echter ook vrijblijvend bij u op locatie langs voor een passend advies.

Afzetwanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle afzetwanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe afzetwanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe afzetwanden van Inofec.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.