Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Staande scheidingswanden


Filters

De Akoestische Scheidingswand Novu van dUTCHCREEN is leverbaar in verschillende afmetingen en kleure
De Akoestische Scheidingswand Novu met luxe viltstoffering is leverbaar in verschillende afmetingen
De Akoestische scheidingswand Mute van dUTCHCREEN is leverbaar in verschillende afmetingen en kleure
De Akoestische scheidingswand Mute met viltstoffering van dUTCHCREEN is leverbaar in verschillende a

Akoestische scheidingswanden van dUTCHCREEN

De staande scheidingswanden van dUTCHCREEN zijn ideaal om jouw kantoorruimte, kantoortuin of bijvoorbeeld kantine op een flexibele manier in te delen. In een handomdraai deel je de ruimte in meerdere units op. Dankzij het lichte gewicht zijn de scheidingswanden gemakkelijk te verplaatsen.

Je kunt de staande wanden onderling koppelen wanneer je dit wenst. De wanden zijn namelijk ook in een koppelbare uitvoering te bestellen. In de profielen wordt dan een magneet verwerkt die ervoor zorgt dat de wanden onderling naadloos op elkaar aansluiten. Zelfs wanneer je de wanden in een hoek wilt plaatsen is dit mogelijk.

Daarnaast kun je deze wanden ook in een akoestische variant bestellen. Een akoestische wand heeft de positieve eigenschap geluid te absorberen. Dit draagt bij aan een goede akoestiek in de ruimte. Met name in een grote kantoortuin is een goede akoestiek wenselijk. De staande wanden zijn in verschillende afmetingen leverbaar, variërend van 121cm tot 180,5cm hoog. De wanden zijn tevens in diverse kleuren te bestellen, namelijk in blauw, oranje, zwart, antraciet, steenrood, bruin en groen.

Bel voor meer informatie naar 0165 - 560 542 of mail naar [email protected].

Staande scheidingswanden worden gebruiksklaar geleverd

Ons team van bezorgers komt jouw nieuwe staande wanden gebruiksklaar leveren. Deze service bieden wij je kosteloos aan. Je dient enkel even aan te geven in welke ruimte je de wanden geleverd wilt hebben. Onze bezorgers zorgen er vervolgens voor dat de wanden op de juiste locatie worden geplaatst en eventueel gemonteerd. Nadat de levering heeft plaatsgevonden, nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee retour, zodat we dit op een milieuvriendelijke manier af kunnen voeren.

Ruim aanbod aan meubilair

Inofec heeft naast staande scheidingswanden ook mobiele wanden en opzetwanden in haar assortiment. Zo bieden we verschillende mogelijkheden als het gaat om ruimtes flexibel indelen, het creëren van privacy of het beperken van geluidsoverlast. Met de kantoormeubelen van Inofec kun je jouw gehele kantoor inrichten, van kantoorruimtes tot kantine, en van conferentieruimte tot directiekantoor en studieruimte. Het assortiment omvat bijvoorbeeld onder meer bureaus, kantinetafels, directiestoelen, archiefkasten, lockerkasten en barkrukken. Onze adviseurs staan voor je klaar om je geheel vrijblijvend van een passend inrichtingsadvies te voorzien!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.