Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Opzetwanden voor bureaus


Filters

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu

De akoestische opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu (vilt stoffering)

De Akoestische Opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu

De akoestische Tussenwand Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand (vilt stoffering) Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute

De akoestische Tussenwand Mute van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand Mute met viltstoffering van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute (vilt stoffering)

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

INOFEC Akoestische Opzetwand Tone

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in 4 Medley kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

INOFEC Akoestische Tussenwand Tone

De akoestische Tussenwand Tone van INOFEC is in 3 afmetingen en 4 kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN D3-acrylaat opzetwand NOVU

Deze acrylaat preventie schermen zijn speciaal ontwikkeld om op de NOVU opzetwanden geplaatst te worden. Behoudt akoestische demping & zicht. De wanden zijn 30 cm hoog en 8 mm dik.

dUTCHCREEN D3-acrylaat opzetwand MUTE

Deze acrylaat preventie schermen zijn speciaal ontwikkeld om op de MUTE opzetwanden geplaatst te worden. Behoudt akoestische demping & zicht. De wanden zijn 30 cm hoog en 8 mm dik.

dUTCHCREEN D3-acrylaat wanden

Kant & klaar pakket, drie acrylaat schermen inclusief hoogwaardig universele klembeugels.
Deze acrylaat schermen zijn dé oplossing om je klanten, leerlingen, studenten en medewerkers te beschermen tegen virussen.

Kwaliteit opzetwanden voor je bureaus

Een open kantoor is voor sommige medewerkers niet altijd even prettig werken. Wat meer privacy kan dan gewenst zijn. Om dit probleem op te lossen levert Inofec opzetwanden en tussenwanden. Deze opzetwanden zijn in diverse afmetingen te bestellen, waardoor je de afmeting van de opzetwand kunt afstemmen op de afmeting van uw bureau. Deze opzetwanden zijn aan de bureautafels te bevestigen. Het bevestigen van een bureauwand is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je de opzetwand direct bevestigen aan je bureau. De opzetwand wordt dan vastgeschroefd aan het bureau. Daarnaast is het ook mogelijk om de opzetwanden met bijvoorbeeld een rechte beugel of een hoekbeugel aan het bureau te bevestigen. Het voordeel hiervan is dat je niet in het blad hoeft te schroeven. Onze adviseurs helpen je graag bij het bepalen welke bevestigingsmethode het beste aansluit bij je bureautafels. De opzetwanden zijn in een gestoffeerde uitvoering te bestellen, maar ook met bijvoorbeeld een houtprint. De gestoffeerde opzetwanden zijn verbeteren de akoestiek. Dus naast het bieden van meer privacy hebben deze opzetwanden ook de positieve eigenschap geluid te absorberen. Jouw opzetwanden worden gemonteerd op meubilair van Inofec gemonteerd. Je koopt je nieuwe opzetwanden dan ook snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec. Inofec hanteert een garantietermijn van maar 2 jaar. Dit geldt dus ook voor de opzetwanden.

De opzetwanden worden gemonteerd

Je hoeft de opzetwanden niet zelf te monteren op jouw bureau, want dat doen wij voor je. Wij nemen je deze zorgen uit handen. Je wordt 2 dagen voor levering op de hoogte gebracht van de levering. Dit kan per telefoon of per email. Je hoeft enkel aan te geven op welke bureaus de bureau scheidingswand gemonteerd dienen te worden. Als onze bezorgers de opzetwanden hebben gemonteerd, dan nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. Je kunt dan direct gebruik maken van jouw opzetwanden en de rommel is opgeruimd.

Diverse meubelen

De opzetwanden zijn niet de enige meubelen die Inofec levert. Naast opzetwanden leveren wij onder meer ook geschikte bureautafels waarop je de wanden kunt monteren, zoals verstelbare bureaus en hoekbureaus. Daarnaast leveren wij nog honderden andere kantoormeubelen, bijvoorbeeld mobiele wanden en staande scheidingswanden. Met deze scheidingswanden kun je een ruimte eenvoudig afscheiden. Andere kantoormeubelen die wij onder meer leveren zijn designkasten, werkplaatsstoelen, kantoorstoelen, receptiemeubilair en ladeblokken. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de juiste inrichting voor jouw kantoor.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.