Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Scheidingswand kopen?


Filters

dUTCHCREEN Akoestische Scheidingswand Mute

De Akoestische scheidingswand Mute van dUTCHCREEN is leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De wanden zijn zeer geschikt om je kantoor anders in te delen of ruimtes af te scheiden.

Actie
dUTCHCREEN OP=OP Akoestische Opzetwand 120b x 45h Zwart

dUTCHCREEN OP=OP Akoestische Opzetwand 120b x 45h Zwart

Deze zwarte Akoestische opzetwand Novu van dUTCHCREEN is uit voorraad leverbaar in de maat 120b x 45h. De wand is zeer geschikt om de akoestiek op je werkplek te verbeteren.

INOFEC Akoestische Opzetwand Tone

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in 4 Medley kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

INOFEC Akoestische Tussenwand Tone

De akoestische Tussenwand Tone van INOFEC is in 3 afmetingen en 4 kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Scheidingswand Mute (vilt stoffering)

De Akoestische scheidingswand Mute met viltstoffering van dUTCHCREEN is leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De wanden zijn zeer geschikt om je kantoor anders in te delen of ruimtes af te scheiden.

Inofec Duurzaam Kartonnen scheidingswand (per 10 stuks)

LET OP! Elk pakket wordt GRATIS bezorgd & bevat 10 kartonnen scheidingswanden.
Deze kartonnen tussenschotten (10 stuks!) zijn dé oplossing om ruimtes (bijv. kantine of vergaderruimte) óf werkplekken op een duurzame manier te verdelen.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu

De akoestische opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

dUTCHCREEN Akoestische Scheidingswand Novu

De Akoestische Scheidingswand Novu van dUTCHCREEN is leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De wanden zijn zeer geschikt om je kantoor anders in te delen of ruimtes af te scheiden.

dUTCHCREEN Akoestische Plantenbak SENA (verrijdbaar)

✔️Akoestische plantenbak ✔️ Verrijdbaar ✔️ Milieuvriendelijk: bestaat uit 70% gerecycled materiaal ✔️ Bestand tegen schimmelvorming ✔️ Voldoet aan brandklasse B/S1/D0 | Bekijk de SENA in onze showroom!

dUTCHCREEN Akoestische Scheidingswand Novu (vilt stoffering)

De Akoestische Scheidingswand Novu met luxe viltstoffering is leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De wanden zijn ideaal om ruimtes af te scheiden of je kantoor anders in te delen.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Novu (vilt stoffering)

De Akoestische Opzetwanden of bureauschermen Novu van dUTCHCREEN zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust.

Inofec Duurzaam Kartonnen opzetwand (per 10 stuks)

LET OP! Elk pakket wordt GRATIS bezorgd & bevat 10 kartonnen opzetwanden.
Deze kartonnen opzetwanden (10 stuks!) zijn dé oplossing om je werkplek, kantine of vergaderruimte op een duurzame manier af te scheiden.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute

De akoestische Tussenwand Mute van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu

De akoestische Tussenwand Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN D3-acrylaat wanden

Kant & klaar pakket, drie acrylaat schermen inclusief hoogwaardig universele klembeugels.
Deze acrylaat schermen zijn dé oplossing om je klanten, leerlingen, studenten en medewerkers te beschermen tegen virussen.

dUTCHCREEN Akoestische Opzetwand Mute (vilt stoffering)

Dit bureauscherm is 100% recyclebaar & leverbaar in meer dan 20 kleuren. De opzetwand verbetert de akoestiek, is bestand tegen schimmelvorming en brandvertragend!

dUTCHCREEN D3-acrylaat opzetwand MUTE

Deze acrylaat preventie schermen zijn speciaal ontwikkeld om op de MUTE opzetwanden geplaatst te worden. Behoudt akoestische demping & zicht. De wanden zijn 30 cm hoog en 8 mm dik.

dUTCHCREEN D3-acrylaat opzetwand NOVU

Deze acrylaat preventie schermen zijn speciaal ontwikkeld om op de NOVU opzetwanden geplaatst te worden. Behoudt akoestische demping & zicht. De wanden zijn 30 cm hoog en 8 mm dik.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Mute (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand Mute met viltstoffering van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

dUTCHCREEN Akoestische Tussenwand Novu (vilt stoffering)

De akoestische Tussenwand (vilt stoffering) Novu van dUTCHCREEN is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en geven kleur, privacy en rust tussen twee bureautafels.

Uitgebreid aanbod scheidingswanden kantoor
 

Inofec heeft een uitgebreid assortiment scheidingswanden. Een scheidingswand is ideaal om een kantoor flexibel in te delen. Ook is een afschermwand perfect om meer privacy te creëren voor medewerkers. Binnen het assortiment van Inofec vind je mobiele scheidingswanden, staande scheidingswanden en een opzetwand voor op het bureau. Gezien de vele variaties voor scheidingswanden, lichten wij graag de mogelijkheden persoonlijk toe. 
 

Contact opnemen

Akoestiek
 

In iedere ruimte is sprake van een bepaalde vorm van akoestiek, de mate waarin geluid zich beweegt door een ruimte. In veel gevallen zal de akoestiek niet opvallen, omdat deze dan goed is, maar wanneer de akoestiek juist niet goed is, merk je dat direct. Wanneer men tegen elkaar praat in een ruimte met een slechte akoestiek, zal het geluid galmen, wat zeer storend kan zijn. Zeker in een werkomgeving is dat een ongewenste situatie. Gelukkig is het probleem met de juiste middelen snel op te lossen. 


Waarom een goede akoestiek zo belangrijk is


Een slechte akoestiek in een  ruimte waar gewerkt wordt, kan een hoop nadelige gevolgen hebben. Het galmen van geluid heeft invloed op het concentratievermogen van mensen. Het kan als ‘herrie’ worden ervaren, waardoor de aandacht minder bij het werk gehouden kan worden. Langdurig werken in een dergelijke omgeving verhoogt – ongemerkt – ook het stressniveau van de medewerkers, met uiteindelijk mogelijk ziekteverzuim tot gevolg. Een situatie die werkgevers te allen tijde moeten zien te voorkomen.
 

Scheidingswand in verschillende varianten
 

De staande en mobiele scheidingswanden zijn te bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. Met name wanneer je meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen in een kantoor, adviseren wij koppelbare scheidingswanden. Alle scheidingswanden en opzetwanden zijn in verschillende afmetingen leverbaar. En of je nu een scheidingswand in wit, zwart of oranje zoekt: we bieden ook scheidingswanden in diverse kleuren.
 

Geluiddempende wanden
 

Een scheidingswand en opzetwand is ook te bestellen als akoestische scheidingswand. Akoestische wanden hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor dragen deze geluiddempende wanden bij aan een goede akoestiek in de ruimte.
 

Lage scheidingswand
 

Een opzetwand is eigenlijk een lage scheidingswand voor op het bureau. Een scheidingswand bureau plaats je tussen twee bureaus in om meer rust en privacy op de werkplek te creëren. Het is ook mogelijk om een akoestische bureau scheidingswand te plaatsen. Deze opzetwand filtert het geluid wat erin terecht komt en zorgt dat het niet door de hele ruimte terugkaatst. Dit zorgt voor een prettigere akoestiek op kantoor.
 

Scheidingswand kopen
 

Iedere scheidingswand en opzetwand die je in onze webshop vindt, zijn al binnen 15 werkdagen leverbaar. Buiten ons standaard assortiment, bieden we nog legio mogelijkheden. Hiervoor geldt echter wel een langere levertijd. Dus heb je een specifieke wens met betrekking tot een scheidingswand of opzetwand voor jouw kantoor? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Voor ieder inrichtingsvraagstuk biedt Inofec Kantoormeubelen een oplossing.
 

Gebruiksklare levering van jouw scheidingswanden
 

Inofec Kantoormeubelen levert alle scheidingswanden en opzetwanden voor jouw kantoor volledig gebruiksklaar op. Dit betekent dat jouw nieuwe wanden netjes op locatie worden geplaatst en gemonteerd. Je hoeft enkel aan te geven op welke locatie en in welke kantoren de scheidingswanden en/of opzetwanden geleverd mogen worden. Bovendien nemen onze bezorgers al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden. Deze service bieden wij kosteloos aan, dus hier hoef je geen extra kosten voor te betalen. Levering van scheidingswanden is mogelijk binnen 15 werkdagen!
 

Jouw gehele kantoor inrichten met Inofec
 

Naast bovenstaande scheidingswanden en opzetwanden biedt Inofec nog vele andere kantoormeubelen aan in haar online assortiment. Elke kamer op kantoor kun je inrichten met het meubilair van Inofec Kantoormeubelen. Van kantoortuin tot kantine, en van conferentieruimte tot entree en wachtkamer. Het aanbod meubels omvat onder meer een mooie collectie bureaustoelen, bureaus, presentatiemateriaal, archiefkasten, directiemeubelen en garderobekasten. Bovendien is al het kantoormeubilair dat in de webshop staat direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zodoende kun je al binnen no time over een nieuwe kantoorinrichting beschikken.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.