Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Accessoires presentatie


Filters

Legamaster Aan afwezigheidsbord

Aan afwezigheidsbord voor 10, 20 of 30 personen. Inclusief montagekit en blanco naambordjes. In 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Legamaster Magic Chart incl. marker

Magic Chart is een beschrijfbare elektrostatische folie. Een rol bestaat uit 25 vellen van 60bx80h. De folie is beschrijfbaar met boardmarkers en permanente markers.

Legamaster Magnetische documentenhouders A4 (5 stuks)

Deze documentenhouders zijn magnetisch en kunnen op een magneethoudend whiteboard bevestigd worden. Formaat A4. Verpakt per 5 stuks.

Zelfklevend kader Duraframe A4 (2 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A4 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Set van 2 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Flipover papier 100 vel

Het flipover papier is speciaal geschikt voor gebruik op een flipover. Het papier is aan beide zijden te gebruiken, 1 zijde is blanco en 1 zijde is bedrukt met ruiten van 50x50mm.

Zelfklevend kader Duraframe A3 (2 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A3 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Set van 2 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Legamaster Bordstandaard

Bordstandaard geschikt voor whiteboards en prikborden van Legamaster. In 3 standen in hoogte verstelbaar. Voorzien van 4 wielen. (exclusief bord)

Zelfklevend kader Duraframe A4 (10 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A4 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Set van 10 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Zelfklevend kader Duraframe Security A4 (2 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A4 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Geschikt voor veiligheidsmaatregelen. Set van 2 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Legamaster Whiteboard starterkit Basic

De starterkit Basic van het merk Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden. Bestaande uit diverse accessoires.

Legamaster Bordhulpje

Dit bordhulpje is geschikt voor alle magneethoudende whiteboarden. Het bestaat uit een opbergbakje met deksel. De deksel is tevens de wisser.

Legamaster Whiteboard starterkit Pro

De starterkit Pro van het merk Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden. Bestaande uit diverse accessoires.

Legamaster Whiteboard starterkit

Deze starterkit van Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden en schoolborden. Bestaat uit diverse accessoires.

Legamaster Afleggoot glassboard

Deze transparante afleggoot is geschikt voor het Legamaster glassboard.

Legamaster Magnetische bordwisser

Met behulp van deze magnetische bordwisser maak je het whiteboard in een handomdraai schoon. Leverbaar in de kleur wit.

Legamaster Starterkit glassboard

Deze starterkit is geschikt voor het glassboard en bestaat uit 5 markers, 4 magneten, een schoonmaakdoekje en schoonmaakspray.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.