Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Presentatiemateriaal voor kantoor


Filters

25 jaar bordvlakgarantie
Legamaster Whiteboard Pro (geëmailleerd)

Legamaster Whiteboard Pro (geëmailleerd)

Het whiteboard Pro is voorzien van een wit stalen geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak. Daarmee is het geschikt voor intensief en duurzaam gebruik. (Let op: whiteboarden dient u zelf aan de muur te bevestigen.)

Legamaster Aan afwezigheidsbord

Aan afwezigheidsbord voor 10, 20 of 30 personen. Inclusief montagekit en blanco naambordjes. In 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Legamaster Glassboard gekleurd

Deze gekleurde glassboards zijn magneethoudend. Het glassboard is leverbaar in 4 kleuren en in diverse afmetingen. (Let op: glassboarden dien je zelf aan de muur te bevestigen.)

Legamaster Magic Chart incl. marker

Magic Chart is een beschrijfbare elektrostatische folie. Een rol bestaat uit 25 vellen van 60bx80h. De folie is beschrijfbaar met boardmarkers en permanente markers.

Zelfklevend kader Duraframe A4 (2 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A4 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Set van 2 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Legamaster Magnetische documentenhouders A4 (5 stuks)

Deze documentenhouders zijn magnetisch en kunnen op een magneethoudend whiteboard bevestigd worden. Formaat A4. Verpakt per 5 stuks.

Legamaster Glassboard mobiel

Mobiel glassboard. Dubbelzijdig magnetisch glazen oppervlak. Beschrijfbaar en uitwisbaar. Eenvoudig te reinigen. Makkelijk verplaatsbaar. Diverse kleuren.

Legamaster Whiteboard 5-vlaks Pro (geëmailleerd)

Dit 5-vlaks whiteboard Pro is voorzien van een geëmailleerd en magnetisch oppervlak. Levering inclusief ophangbevestiging, afleggoot en whiteboard marker. (Let op: whiteboarden dient u zelf aan de muur te bevestigen.)

Flipover papier 100 vel

Het flipover papier is speciaal geschikt voor gebruik op een flipover. Het papier is aan beide zijden te gebruiken, 1 zijde is blanco en 1 zijde is bedrukt met ruiten van 50x50mm.

Zelfklevend kader Duraframe A4 (10 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A4 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Set van 10 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Zelfklevend kader Duraframe A3 (2 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A3 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Set van 2 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Legamaster Bordstandaard

Bordstandaard geschikt voor whiteboards en prikborden van Legamaster. In 3 standen in hoogte verstelbaar. Voorzien van 4 wielen. (exclusief bord)

Legamaster Mobiel Multiboard XL

Mobiel Multiboard XL van het merk Legamaster. Eén zijde whiteboard, andere zijde prikbord. Voorzien van 4 vergrendelbare zwenkwielen.

Zelfklevend kader Duraframe Security A4 (2 stuks)

Dit is een zelfklevend kader formaat A4 dat bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Geschikt voor veiligheidsmaatregelen. Set van 2 stuks. Leverbaar in meerdere kleuren.

Legamaster Whiteboard starterkit Pro

De starterkit Pro van het merk Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden. Bestaande uit diverse accessoires.

Legamaster Mobiel Multiboard

Mobiel Multiboard van het merk Legamaster. Eén zijde whiteboard, andere zijde prikbord. Voorzien van 4 vergrendelbare zwenkwielen.

Legamaster Bordhulpje

Dit bordhulpje is geschikt voor alle magneethoudende whiteboarden. Het bestaat uit een opbergbakje met deksel. De deksel is tevens de wisser.

Legamaster Whiteboard starterkit Basic

De starterkit Basic van het merk Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden. Bestaande uit diverse accessoires.

Vloerstandaard met 10 A4 zichtpanelen

Deze aluminium vloerstandaard is voorzien van 10 Sherpa A4 formaat zichtpanelen. Deze zichtpanelen zijn draaibaar van staand naar liggend formaat.

Legamaster Flipover Taurus

Flipover Taurus van het merk Legamaster. Voorzien van 5 zwenkwielen waarvan 1 geremd. In hoogte verstelbaar. Uitgevoerd met papierklem en inklapbare afleggoot.

Legamaster Afleggoot glassboard

Deze transparante afleggoot is geschikt voor het Legamaster glassboard.

Vloerstandaard Duraview met A4 informatiepaneel

Deze metalen vloerstandaard A4 Duraview is voorzien van een A4 formaat informatiepaneel. Dit informatiepaneel is zowel liggend als staand te gebruiken.

Vloerstandaard met A4 informatiepaneel

Deze aluminium vloerstandaard is voorzien van een A4 formaat informatiepaneel. Dit informatiepaneel is zowel liggend als staand te gebruiken.

Legamaster Whiteboard starterkit

Deze starterkit van Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden en schoolborden. Bestaat uit diverse accessoires.

Presentatiemiddelen koop je eenvoudig online bij Inofec 

Het assortiment van Inofec biedt legio mogelijkheden aan presentatiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan whiteboards, glassboards, prikborden, combiborden, kantelborden en flip-overs. Met name het assortiment whiteboards is zeer uitgebreid. Wij bieden gelakte en geëmailleerde whiteboards in diverse afmetingen. Wanneer je het whiteboard intensief gaat gebruiken, raden wij je een geëmailleerd whiteboard aan. Dit is duurzamer dan een gelakt whiteboard en is bovendien beter bestand tegen krassen. Inofec biedt ook diverse prikborden en combiborden aan in verschillende afmetingen, evenals kantelborden. Het grote voordeel van kantelborden ten opzichte van de andere borden, is dat deze verrijdbaar zijn. Hierdoor kun je het kantelbord eenvoudig van de ene naar de andere ruimte verplaatsen. Ook flip-overs vind je volop terug in onze webshop, van eenvoudige flip-overs tot flip-overs die voorzien zijn van een verrijdbare kruisvoet. Al deze presentatiemiddelen zijn uit te breiden met accessoires, zoals stiften, een wisser en magneten. Inofec kan veel van het presentatiemateriaal dat in de webshop staat, direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat je snel over jouw nieuwe presentatiemiddelen kunt beschikken. Je presentatiemateriaal koop je dan ook snel en simpel via de online webshop van Inofec. Mocht de informatie over het presentatiemateriaal op de webshop niet toereikend zijn, neem dan contact op met de afdeling verkoop. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0165-560542 of via het emailadres [email protected]

Presentatiemateriaal snel en geleverd

Veel van het presentatiemateriaal dat in de webshop is opgenomen, kan zeer snel geleverd worden. De kantelborden en flip-overs worden gebruiksklaar geleverd. Je dient enkel aan te geven waar het presentatiemateriaal geleverd mag worden en de bezorgers verzorgen de rest. De whiteboards, prikborden en combiborden echter, worden ongemonteerd in de verpakking geleverd. Hier dienen namelijk gaten voor geboord te worden in de muur en dit dien je zelf te verzorgen.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Naast bovenstaand presentatiemateriaal heeft Inofec nog vele andere mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting. Met het uitgebreide assortiment kantoormeubelen van Inofec kun je jouw gehele kantoor inrichten. Of je nu op zoek bent naar meubelen voor uw receptieruimte, kantine, vergaderruimtes, wachtkamer of kantoortuin, Inofec biedt het allemaal. Van receptiemeubilair tot kantinestoelen, en van vergadertafels tot wachtkamerbanken. Bovendien zijn alle kantoormeubelen in de webshop direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zodoende kun je al binnen een zeer korte tijd uw nieuwe kantoormeubelen in gebruik nemen. Indien gewenst komen onze adviseurs graag bij je langs voor een passend inrichtingsadvies. Op basis van jouw input en de beschikbare ruimte wordt een voorstel voor je uitgewerkt dat aansluit bij jouw eisen en wensen.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.