Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

OP=OP accessoires


Filters

Deze kabelgoot heeft een lengte van 60cm en is geschikt voor een tafel van 80cm. De kabelgoot is opk

Accessoires zijn ideaal om jouw werkplek zo praktisch mogelijk te kunnen inrichten. Met onze accessoires in de uitverkoop kun je op een voordelige manier jouw kantoor verder aankleden. Denk je hierbij aan het netjes wegwerken van kabels tot het plaatsen van een scheidingswand om meer privacy op je werkplek te creëren. De accessoires in de uitverkoop bieden je ook volop mogelijkheden om jouw werkplek persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld door middel van één van de schilderijen. Uiteraard zijn alle accessoires die je in de uitverkoop aanschaft nieuw in verpakking. Geregeld wordt het assortiment van onze accessoires in de uitverkoop aangevuld met nieuwe producten. Hierdoor bieden wij je de mogelijkheid om extra voordelig je inventaris compleet te maken. Alle accessoires die je in de uitverkoop bij ons aanschaft, zullen binnen 10 werkdagen bij jou geleverd worden. Jouw voordelige accessoires bestel je snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Levering van jouw accessoires is gratis

Naast een snelle levering van jouw accessoires, levert Inofec Kantoormeubelen jouw nieuwe accessoires ook gratis. Je krijgt dus van de service die je van Inofec Kantoormeubelen mag verwachten, maar dan tegen een extra voordelige prijs. Mocht je accessoires gemonteerd dienen te worden, dan zal onze bezorger dit netjes voor je in orde maken. Zo kun je direct aan de slag zonder bijkomende kosten.

Naast accessoires nog vele andere kantoormeubelen

De accessoires in de uitverkoop zijn slechts een greep uit de uitverkoop assortiment. Naast accessoires heeft Inofec Kantoormeubelen ook kasten, stoelen en tafels in de uitverkoop. Hierdoor kun je extra voordelig jouw volledige kantoorpand inrichten. Uiteraard heeft Inofec Kantoormeubelen ook een vast assortiment met bijzonder veel keuze. Dit geeft je de mogelijkheid om jouw kantoorpand volledig in te richten naar je eigen smaak. Het aanbod op de website van Inofec Kantoormeubelen is verrassend compleet. Mocht je onverhoopt niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen onze collega`s van de afdeling verkoop je graag verder. Op basis van jouw input werkt de adviseur een passend inrichtingsadvies uit met bijbehorende offerte.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.