Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kabelmanagement


Filters

Kabelgoot t.b.v. tafel van 180 cm (breedte 160 cm)

De kabelgoot Standaard van 160cm breed is geschikt voor een bureautafel van 180cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 200 cm (breedte 180 cm)

De kabelgoot Standaard van 180cm breed is geschikt voor een bureautafel van 200cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 160 cm (breedte 140 cm)

De kabelgoot Standaard van 140cm breed is geschikt voor een bureautafel van 160cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Kabeldoorvoer 8 cm

Met behulp van deze ronde kunststof kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kunt u gemakkelijk uw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 3 kleuren.

OP=OP Oplader smartphone inbouw

Dankzij deze inbouw oplader kunt u uw smartphone draadloos opladen. De afmeting van deze oplader is ø80 mm en is uitgevoerd met een aluminium rand en een zwarte kern.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 140 cm (breedte 120 cm)

De kabelgoot Standaard van 120cm breed is geschikt voor een bureautafel van 140cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Evoline Flip Top

De Evoline Flip Top is een inbouw unit voor uw bureaublad waardoor u direct 3 stroompunten en 2 datapoorten tot uw beschikking heeft. De Flip Top is voorzien van 3 meter snoer, dus lang genoeg om op uw stroomnetwerk aan te sluiten.

Flip Top Powerbox

Deze Flip Top Powerbox inbouwunit is voorzien van 2x 220 aansluiting, 2x datapoort, 2x USB en 1x HDMI.

Kabelklem

Met behulp van deze kabelklem kunt u op een voordelige wijze al uw kabels netjes wegwerken onder uw bureautafel. Leverbaar in 1 kleur.

Kabeldoorvoer rond

Met behulp van deze ronde metalen kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kunt u gemakkelijk uw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 1 kleur.

Kabeldoorvoer vierkant en vlak

Met behulp van deze vlakke vierkante kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kunt u gemakkelijk uw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 2 kleuren.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 120 cm (breedte 100 cm)

De kabelgoot Standaard van 100cm breed is geschikt voor een bureautafel van 120cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Ook uw kabelmanagement koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Kabels wegwerken is voor velen een doorn in het oog. Inofec Kantoormeubelen biedt daarom diverse oplossingen om uw kabels netjes weg te werken. De kabels van uw desktop of laptop kunt u eenvoudig via een kabeldoorvoer en een kabelgoot onder uw bureau wegwerken. De kabelgoten zijn leverbaar in diverse afmetingen, zodat u de lengte kunt afstemmen op de afmeting van uw bureaus. Ook voorziet ons assortiment in verschillende desk docks en powerboxen welke voorzien zijn van datapoorten en stroompunten. Hierdoor kunt u heel makkelijk uw laptop aansluiten of ontkoppelen op het netstroom. Alle producten die onder het kabelmanagement vallen, worden binnen 10 werkdagen bij u geleverd en gemonteerd. Wij adviseren u reeds bij de aankoop van uw nieuwe bureautafels goed na te denken over hoe u de kabels wilt wegwerken, zodat u dit allemaal in één keer aan kunt schaffen. Zodoende kunnen wij alles in één keer voor u monteren.

Uw kabelmanagement wordt gratis gemonteerd

Geen gedoe met het monteren van het kabelmanagement, want dat doen wij voor u. Bovendien wordt dit gratis gedaan. Er zijn dus geen extra bijkomende kosten. Twee dagen voor levering nemen wij contact met u op om de leverdag door te geven. U hoeft enkel aan te geven in welke bureaus het kabelmanagement gemonteerd dient te worden. Zodra de bezorgers klaar zijn met de montage hoeft u zelf enkel nog de kabels weg te werken. De bezorgers nemen ook al het verpakkingmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden.

Diverse kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen levert naast oplossingen voor uw kabelmanagement nog meer meubelen. U kunt hierbij denken aan tientallen archiefkasten, bureaustoelen en kantoorstoelen. Naast uw kantoorruimtes kunnen wij nog meerdere ruimtes in uw pand inrichten, zoals uw kantine, vergaderruimte en receptie. Voor deze ruimtes leveren wij bijpassende meubelen als kantinestoelen, vergadertafels en receptiemeubilair. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de juiste kantoorinrichting? Onze adviseurs werken op basis van uw eisen en wensen graag een volledig inrichtingsvoorstel voor u uit, mét bijhorende offerte.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.