Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kabelmanagement


Filters

Kabeldoorvoer 8 cm

Met behulp van deze ronde kunststof kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kunt u gemakkelijk uw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 3 kleuren.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 160 cm (breedte 140 cm)

De kabelgoot Standaard van 140cm breed is geschikt voor een bureautafel van 160cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Wieland stekkerdoos GST18

Wieland stekkerdozen zijn voorzien van GST18 in en uit. De stekkerblokken zijn uitgevoerd met 2 vaste bevestigingen om het stekkerblok te schroeven onder je bureau of in de kabelgoot.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 180 cm (breedte 160 cm)

De kabelgoot Standaard van 160cm breed is geschikt voor een bureautafel van 180cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 200 cm (breedte 180 cm)

De kabelgoot Standaard van 180cm breed is geschikt voor een bureautafel van 200cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Kabeldoorvoer rond

Met behulp van deze ronde metalen kabeldoorvoer met een doorsnede van 8cm kunt u gemakkelijk uw kabels door het blad leiden. Leverbaar in 1 kleur.

Powerbox opbouwunit Filex Power Desk Up

De Powerbox opbouwunit Filex Power Desk Up is standaard uitgerust met 2 klemmen voor bladdiktes van 15-45mm. De opbouwunit is uitgerust met 2 x 230V aansluiting en een dubbele USB charger 5V-2,4A.

Wieland aansluitkabel GST18

Wieland aansluitkabel GST18 met randaarde stekker. Leverbaar in 3 lengtes, 1 meter, 2 meter en 3 meter.

Flip Top Powerbox

Deze Flip Top Powerbox inbouwunit is voorzien van 2x 220 aansluiting, 2x datapoort, 2x USB en 1x HDMI.

Kabelklem

Met behulp van deze kabelklem kunt u op een voordelige wijze al uw kabels netjes wegwerken onder uw bureautafel. Leverbaar in 1 kleur.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 140 cm (breedte 120 cm)

De kabelgoot Standaard van 120cm breed is geschikt voor een bureautafel van 140cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 1 kleur.

Evoline Flip Top

De Evoline Flip Top is een inbouw unit voor uw bureaublad waardoor u direct 3 stroompunten en 2 datapoorten tot uw beschikking heeft. De Flip Top is voorzien van 3 meter snoer, dus lang genoeg om op uw stroomnetwerk aan te sluiten.

Powerbox opbouwunit Filex Power-Spot

De Powerbox opbouwunit Filex Power-Spot is standaard uitgerust met 1 bladklem voor bladdiktes van 0-50mm. De opbouwunit is uitgerust met 2 x 230V aansluiting, een dubbele USB charger 5V-2,4A en 1 datapoort.

Kabelgoot t.b.v. tafel van 120 cm (breedte 100 cm)

De kabelgoot Standaard van 100cm breed is geschikt voor een bureautafel van 120cm breed. Uw kabels kunt u zo netjes wegwerken. Leverbaar in 3 kleuren.

Wieland koppelkabel GST18

Wieland koppelkabel GST18. Leverbaar in 3 lengtes, 1 meter, 1,5 meter en 2 meter.

OP=OP Oplader smartphone inbouw

Dankzij deze inbouw oplader kunt u uw smartphone draadloos opladen. De afmeting van deze oplader is ø80 mm en is uitgevoerd met een aluminium rand en een zwarte kern.

Ook je kabelmanagement koop je bij Inofec Kantoormeubelen

Kabels wegwerken is voor velen een doorn in het oog. Inofec Kantoormeubelen biedt daarom diverse oplossingen om jouw kabels netjes weg te werken. De kabels van jouw desktop of laptop kun je eenvoudig via een kabeldoorvoer en een kabelgoot onder je bureau wegwerken. De kabelgoten zijn leverbaar in diverse afmetingen, zodat je de lengte kunt afstemmen op de afmeting van uw bureaus. Ook voorziet ons assortiment in verschillende desk docks en powerboxen welke voorzien zijn van datapoorten en stroompunten. Hierdoor kun je heel makkelijk jouw laptop aansluiten of ontkoppelen op het netstroom. Veel producten die onder het kabelmanagement vallen, worden snel bij je geleverd en gemonteerd. Wij adviseren je reeds bij de aankoop van jouw nieuwe bureautafels goed na te denken over hoe je de kabels wilt wegwerken, zodat u dit allemaal in één keer aan kunt schaffen. Zodoende kunnen wij alles in één keer voor je monteren.

Jouw kabelmanagement word gratis gemonteerd

Geen gedoe met het monteren van het kabelmanagement, want dat doen wij voor je. Bovendien wordt dit gratis gedaan. Er zijn dus geen extra bijkomende kosten. Twee dagen voor levering nemen wij contact met je op om de leverdag door te geven. Je hoeft enkel aan te geven in welke bureaus het kabelmanagement gemonteerd dient te worden. Zodra de bezorgers klaar zijn met de montage hoef je zelf enkel nog de kabels weg te werken. De bezorgers nemen ook al het verpakkingmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden.

Diverse kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen levert naast oplossingen voor uw kabelmanagement nog meer meubelen. Je kunt hierbij denken aan tientallen archiefkasten, bureaustoelen en kantoorstoelen. Naast Jouw kantoorruimtes kunnen wij nog meerdere ruimtes in je pand inrichten, zoals uw kantine, vergaderruimte en receptie. Voor deze ruimtes leveren wij bijpassende meubelen als kantinestoelen, vergadertafels en receptiemeubilair. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de juiste kantoorinrichting? Onze adviseurs werken op basis van jouw eisen en wensen graag een volledig inrichtingsvoorstel voor je uit, mét bijhorende offerte.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.