Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Zorgmeubels

Als tandarts, huisarts, psycholoog of fysiotherapeut wilt u uw patiënten op een prettige en aangename manier kunnen ontvangen. Goede zorgmeubels voor uw wachtkamer mogen dan ook niet ontbreken. Met goede zorgmeubels zorgt u ervoor dat uw patiënten zich op hun gemak voelen terwijl ze op hun beurt wachten. Hierbij kunt u denken aan comfortabele wachtkamerstoelen, banken, folderkasten of een mooie receptiebalie. Alle zorgmeubels die in onze webshop staan, zijn binnen 10 werkdagen leverbaar. Bovendien worden al uw nieuwe zorgmeubels gratis gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Ruim assortiment zorgmeubels

Wanneer u op zoek bent naar zorgmeubels voor uw praktijkruimte, dan bent u bij Inofec aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment voordelige zorgmeubels. U vindt in onze online webwinkel onder meer mooie receptiebalies, zodat u uw bezoekers op een professionele manier kunt ontvangen. Inofec heeft een aantal modellen balies die leverbaar zijn in diverse afmetingen en kleuren. Naast een balie zijn ook wachtkamerbanken en wachtkamerstoelen erg praktisch in uw praktijk. Zodoende geeft u uw patiënten en cliënten de mogelijkheid om even te gaan zitten terwijl ze op hun afspraak wachten. U kunt deze stoelen en banken in verschillende stofferingen en kleuren bestellen. Zo kunt u uw nieuwe zorgmeubels geheel afstemmen op de bestaande kleuren en beschikbare ruimte. Wilt u een passend advies welke zorgmeubels aan te schaffen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop.

Diverse kantoormeubelen

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u naast zorgmeubels, ook meubilair voor uw kantoor, kantine en vergaderruimtes. Ons assortiment omvat onder andere bureaustoelen, kantoorkasten, vergadertafels, ladeblokken en garderobekasten. Bovendien is alles uit voorraad leverbaar en leveren monteren wij binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw zorgmeubels

Alle zorgmeubels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle zorgmeubels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe zorgmeubels op de gewenste plaats in uw praktijk. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe zorgmeubels van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×