Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Zorgmeubelen

Als huisarts, tandarts, fysiotherapeut of psycholoog wilt u uw patiënten en cliënten correct kunnen ontvangen. Een professioneel ingerichte praktijkruimte met de juiste zorgmeubelen is dan ook onmisbaar. Met name de wachtkamer dient een prettige uitstraling te hebben, zodat uw bezoekers zich op hun gemak voelen. Inofec beschikt over diverse zorgmeubelen waarmee u uw praktijk en wachtkamer kunt inrichten. Bovendien worden alle zorgmeubelen die in de webshop vermeld staan binnen 10 werkdagen geleverd.

Mooie en voordelige zorgmeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal mooie en voordelige zorgmeubelen in haar online assortiment opgenomen. Zo mag een receptiebalie niet ontbreken in uw praktijkruimte. Zo kunt u uw cliënten en patiënten netjes en professioneel te woord staan. Een populaire en veel verkochte balie is de receptiebalie InoRato. Ook onmisbaar in uw praktijk zijn mooie wachtkamerstoelen en wachtkamerbanken. Hierop kunnen uw bezoekers even plaats nemen terwijl ze op hun afspraak wachten. De keuze hierin is zeer divers, van gestoffeerd tot kunststof en leer, en van een compacte stoel tot een ruime 3-zits bank. Uiteraard zijn de wachtkamerstoelen en wachtkamerbanken ook in vele kleuren te bestellen. Voor uw nieuwe zorgmeubelen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Diverse kantoormeubelen

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u naast zorgmeubelen, ook meubilair voor uw kantoor, kantine en vergaderruimtes. Ons assortiment omvat onder andere bureaustoelen, kantoorkasten, scheidingswanden, vergadertafels, ladeblokken en garderobekasten. Bovendien is alles uit voorraad leverbaar en leveren en monteren wij binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw zorgmeubelen

Alle zorgmeubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle zorgmeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe zorgmeubelen op de gewenste plaats in uw praktijk. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe zorgmeubelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×