Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Zeer goedkope dossierkasten

Inofec Kantoormeubelen heeft onlangs een interessante partij kantoormeubelen op de kop weten te tikken, waaronder diverse dossierkasten. Deze dossierkasten zijn leverbaar met 2 laden. Aangezien het om een opgekochte partij gaat, geldt hiervoor wel op=op. Dus wanneer u op zoek bent naar een aantal goedkope dossierkasten, dan bent u bij Inofec aan het juiste adres. Bovendien worden alle dossierkasten gratis geleverd en gemonteerd, en dat al binnen 10 werkdagen.

Goedkope partij dossierkasten

Wanneer u op zoek bent naar zeer goedkope dossierkasten, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Onlangs hebben wij een interessante partij dossierkasten op de kop weten te tikken. Deze dossierkasten zijn van zeer goede kwaliteit en al te leveren vanaf € 179,- exclusief BTW. De kasten zijn ideaal voor het archiveren van hangmappen. U kunt de dossierkasten met 2 lades bestellen.

Kenmerken

Alle lades van de dossierkasten zijn voorzien van breedtegeleiders, waardoor u zowel A4 als folio hangmappen in de kast kunt archiveren. Ook is de dossierkast uitgevoerd met telescoopgeleiding. Dit zorgt ervoor dat u de lades soepel kunt openen en sluiten. Tevens zijn de dossierkasten uitgerust met een anti-kantelsysteem. Dit systeem voorkomt dat u meerdere lades tegelijk kunt openen, waardoor de dossierkast naar voren zou kunnen kantelen. LET OP: Voor deze partij dossierkasten geldt OP=OP!

Overige kasten online kopen

Naast deze partij goedkope dossierkasten heeft Inofec ook een partij archiefkasten in de aanbieding. Daarnaast hebben we uiteraard een veel uitgebreider assortiment kantoorkasten, zoals archiefkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten en brandwerende archiefkasten. Ook voor al uw andere inrichtingsvraagstukken zit u goed bij Inofec. Dankzij het brede assortiment kantoormeubelen kunt u iedere ruimte in uw kantoor inrichten. Zo bieden we onder meer een uitgebreid assortiment aan in bureautafels, kantoorstoelen, directiemeubilair, receptiemeubelen en ladeblokken. Onze verkoopadviseurs staan graag voor u klaar om u een passend advies te geven.

Gratis levering en montage van uw dossierkasten

Alle dossierkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle dossierkasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe dossierkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec dossierkasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×