Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Zeer goedkope bureaustoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft recent een interessante partij kantoormeubelen op de kop getikt, waaronder een aantal zeer goedkope bureaustoelen. Gezien het feit dat het om een opgekochte partij bureaustoelen gaat, geldt hiervoor wel op=op. Dus wanneer u op zoek bent naar goedkope bureaustoelen, dan bent u bij Inofec aan het juiste adres. Bovendien worden alle bureaustoelen gratis geleverd en gemonteerd, en dat al binnen 10 werkdagen.

Zeer goedkope bureaustoelen

Bent u op zoek naar zeer goedkope bureaustoelen? Dan bent u bij Inofec Kantoormeuebelen aan het juiste adres. Wij hebben recentelijk namelijk een partij mooie bureaustoelen ingekocht. Deze bureaustoelen zijn van uitstekende kwaliteit en kosten slechts € 49,- exclusief BTW. Dit model bureaustoel is leverbaar in 1 kleur, te weten in mintgroen in combinatie met zwart.

Eigenschappen

Deze voordelige bureaustoelen zijn traploos in hoogte verstelbaar dankzij de gasveer. Ook zijn de bureaustoelen uitgevoerd met synchroontechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het ondersteuningspunt voor het bekken behouden blijft. Dit dankzij een gecombineerde beweging van de rugleuning en de zitting. Het onderstel is uitgevoerd in zwart kunststof. LET OP: Voor deze partij bureaustoelen geldt OP=OP!

Overige kantoormeubelen online kopen

Naast deze goedkope bureaustoelen heeft Inofec ook barkrukken van deze zelfde partij in de aanbieding. Daarnaast hebben we uiteraard een veel uitgebreider assortiment kantoorkasten, zoals archiefkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten en brandwerende archiefkasten. Ook voor al uw andere inrichtingsvraagstukken zit u goed bij Inofec. Dankzij het brede assortiment kantoormeubelen kunt u iedere ruimte in uw kantoor inrichten. Zo bieden we onder meer een uitgebreid assortiment aan in bureautafels, kantoorstoelen, directiemeubilair, receptiemeubelen en ladeblokken. Onze verkoopadviseurs staan graag voor u klaar om u een passend advies te geven.

Gratis levering en montage van uw bureaustoelen

Alle bureaustoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle bureaustoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaustoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bureaustoelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×