Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Zadelstoelen

Een goede stoel is nodig om uw werkzaamheden goed te kunnen uitoefenen. Wij hebben een aantal zadelstoelen in ons standaard assortiment opgenomen. Dat betekent dat wij een nieuwe zadelstoel al binnen 10 werkdagen kunnen leveren. Deze zadelstoelen worden door verschillende beroepsgroepen gebruikt waaronder artsen, dokters, fysiotherapeuten en kappers.

Voordelige zadelstoelen

Wij hebben een aantal zadelstoelen in ons standaard assortiment opgenomen. In onze online webshop vindt u onder meer de zadelstoelen Ino W6. U kunt beide zadelstoelen in hoogte verstellen. Doordat u de hoogte van de zadelstoel in kunt stellen, kan de hoogte van het werkblad variëren van 70cm tot en met 100cm. De zittingen van de zadelstoelen zijn gemaakt van echt leer of PU. De zadelstoelen zijn zo ontworpen dat uw rug goede ondersteuning krijgt. De zitting is hierbij uiteraard het belangrijkste onderdeel. Deze is zo ontworpen dat uw rug geen verdere ondersteuning nodig heeft middels een rugleuning.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit diverse meubelen, zoals draaideurkasten, computerbureaus, vergadertafels, werkplaatsstoelen en fauteuils. Wij kunnen iedere ruimte in uw bedrijfspand inrichten. Zo kunnen wij uw kantine, wachtkamer, vergaderkamer en directiekantoor inrichten en dat binnen slechts 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw zadelstoelen

De zadelstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle zadelstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe zadelstoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec zadelstoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×