Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Zaalstoelen

In een ruimte die gebruikt wordt voor conferenties, meetings of presentaties mogen zaalstoelen voor uw bezoekers niet ontbreken. Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal zaalstoelen in haar online webshop opgenomen. Deze zaalstoelen kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren. Staat de stoel die u zoekt er niet bij, neem dan contact op met onze afdeling verkoop voor meer informatie en mogelijkheden.

Uitgebreid assortiment zaalstoelen

Inofec Kantoormeubelen levert tientallen zaalstoelen die u in elke conferentiezaal kunt zetten. Door de grote diversiteit aan zaalstoelen vindt u altijd wel een stoel die aan uw wensen voldoet. Bij diverse stoelen is het mogelijk om de stoelen onderling aan elkaar te koppelen. Deze functie is bijvoorbeeld mogelijk bij de zaalstoelen Novi, Ero, Verso en Kosko. Zo kunt u oneendig veel stoelen aan elkaar koppelen. Maar deze stoelen zijn uiteraard ook los te plaatsen. De zaalstoelen zijn leverbaar in diverse modellen, materialen en kleuren. Zo kunt u onder meer zaalstoelen bestellen in de kleuren zwart, wit, oranje, rood en blauw.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert naast diverse zaalstoelen ook honderden andere kantoormeubelen. Wij leveren namelijk alle meubelen voor uw kantoor. Zo vindt u in onze webshop diverse draaideurkasten, kantoorstoelen en hoekbureaus. Alle ruimtes van uw bedrijf kunnen wij inrichten, zoals bijvoorbeeld een vergaderruimte, ontvangstruimte, magazijn of kantine. Zo kunnen wij onder meer kantinemeubilair, receptiemeubilair, directiemeubilair en schoolmeubilair leveren en dit al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw zaalstoelen

Alle zaalstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle zaalstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe zaalstoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec zaalstoelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×