Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Witte bureaus

Kantoren worden momenteel vooral strak en modern ingericht. Hiervoor wordt er vooral gebruik gemaakt van de kleur wit. Om een witte werkplek te creëren, leveren wij onder andere ook witte bureaus. U kunt bij ons een wit bureau kopen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Wij hebben diverse meubellijnen die ieder een eigen karakter hebben. Zo hebben wij de InoSmart lijn. Deze lijn bestaat uit betaalbare witte bureaus die voldoen aan de ARBO eisen. Voor een wat klassiekere Italiaanse look hebben wij de InoPro lijn. Ook hier kunt u kiezen voor een wit bureau. Bij beide meubellijnen heeft u de keuze uit verschillende afmetingen.

Alle witte bureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Dat betekent dat u al binnen 2 weken over een nieuw ingericht kantoor kunt beschikken. Deze witte bureaus houden we op voorraad, waardoor we deze snel kunnen leveren. Bovendien ontvangt u op alle bureaus nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw witte bureaus

De witte bureaus worden gratis geleverd en gemonteerd. Dat betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering van de witte bureaus met u af te stemmen. Op de dag van levering dient u enkel aan te geven waar de bureaus moeten komen. De bezorgers monteren dan uw nieuwe bureaus op de juiste locatie. Nadat zij klaar zijn, wordt al het verpakkingmateriaal verzameld en mee retour genomen. Uw kantoor wordt netjes achtergelaten en de witte bureau zijn direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment bureaus is een onderdeel van het totale assortiment wat Inofec Kantoormeubelen biedt. Zo vindt u in ons assortiment onder andere ook diverse sledestoelen, akoestische panelen, conferentietafels, tekeningladekasten en dossier ladekasten. Met ons assortiment kantoormeubelen kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, receptiehal, vergaderruimte en kantine. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×