Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Whiteboarden

Inofec Kantoormeubelen heeft een ruim assortiment kantoormeubelen, waaronder ook presentatiemiddelen zoals whiteboarden. Deze whiteboarden worden veel gebruikt bij presentaties en werkoverleggen. U kunt whiteboarden bestellen in diverse afmetingen, van klein tot groot. Maar ook in materiaal heeft u keuze. Zo kunt u kiezen voor gelakte en geëmailleerde whiteboarden. Voor intensief gebruik raden wij u aan om een geëmailleerd whiteboard te bestellen. Alle whiteboarden worden al binnen 10 werkdagen geleverd.

Whiteboarden in diverse maten en materialen

Wij hebben diverse whiteboarden in onze online webshop staan. Deze whiteboarden variëren in afmeting en materiaal. De afmeting van het kleinste whiteboard bedraagt 60x45cm. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een groot whiteboard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het grootste whiteboard in onze collectie heeft een afmeting van 300x155cm. Naast de keuze in afmetingen zijn de whiteboarden ook in verschillende materialen leverbaar. Hierbij kunt u kiezen tussen gelakt en geëmailleerd. Wanneer u de whiteboarden slechts af en toe gebruikt, dan volstaat een gelakt whiteboard. Maar gaat u de whiteboarden intensief gebruiken, dan raden wij u aan om te kiezen voor geëmailleerde whiteboarden. Deze zijn in aanschaf wel wat duurder dan gelakte boarden, maar gaan ook veel langer mee, dus zijn de investering wel waard. Alle whiteboarden zijn leverbaar binnen 10 werkdagen.

Ruim aanbod kantoormeubelen

Naast whiteboarden heeft Inofec nog vele andere kantoormeubelen in haar assortiment. U kunt echt uw complete kantoor inrichten, van kantoorruimtes tot kantine, en van directiekantoor tot receptie en vergaderzalen. Het online aanbod bestaat onder meer uit ARBO bureaustoelen, vergaderstoelen, bureautafels, roldeurkasten, draaideurkasten, kantinetafels, receptiemeubelen en diverse kantoorbenodigdheden. Al deze kantoormeubelen bestelt u eenvoudig en snel via de webshop.

Whiteboarden worden gratis geleverd

Alle whiteboarden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De whiteboarden worden inclusief het benodigde ophangmateriaal geleverd. U hoeft de whiteboarden dus enkel zelf nog op te hangen alvorens u ze kunt gebruiken.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×