Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Werkstoelen

Niet alleen in kantoorruimtes is een goede stoel gewenst, ook voor uw personeel op de werkvloer dient de stoel goed en functioneel te zijn. Daarom biedt Inofec een aantal werkstoelen in haar assortiment aan die uiterst geschikt zijn voor gebruik in een werkplaats of magazijn. Alle werkstoelen die u in de webshop vindt, zijn binnen slechts 10 werkdagen leverbaar.

Uitgebreid aanbod werkstoelen

De werkstoelen van Inofec zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. De meeste werkstoelen zijn in hoogte verstelbaar, zodat u zelf de gewenste werkhoogte kunt bepalen. Een goedkope, maar zeer stevige werkstoel is de stoel Kosko. Deze zadelstoel is voorzien van een kunststof zitkuip welke leverbaar is in 5 verschillende kleuren. Een andere populaire werkstoel is het model Ligo. Deze werkstoel is uitgevoerd met een HPL zitting. Tevens heeft Inofec een aantal modellen werkstoelen met een PU zitting. Zeker in een werkplaats kan dit zeer wenselijk zijn.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit diverse bureaus, zoals hoekbureaus, computerbureaus en schooltafels . Daarnaast hebben wij ook diverse stoelen, zoals bureaustoelen, wachtkamerstoelen, werkkrukken, schoolstoelen en vergaderstoelen. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in uw kantoorpand inrichten.

Gratis levering en montage van uw werkstoelen

De werkstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle werkstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe werkstoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec werkstoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×