Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Werkplaatskrukken

Wanneer u op zoek bent naar goede werkplaatskrukken, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben diverse krukken voor uw werkplaats welke allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Al deze werkplaatskrukken zijn van zeer degelijke kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. Staat het product dat u zoekt er niet bij, informeer dan bij onze afdeling verkoop naar de mogelijkheden.

Voordelige werkplaatskrukken

U vindt in onze webshop verschillende werkplaatskrukken. Deze krukken zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. De voordeligste werkplaatskruk is de kruk Ino. Deze werkplaatskruk kost slechts €26,- en is bovendien stapelbaar. U kunt deze werkplaatskrukken bestellen in meerdere kleurcombinaties. Een andere goedkope werkplaatskruk is de kruk Ino W15. Het voordeel van deze kruk is dat deze is voorzien van een voetsteun op diverse hoogtes. Ook de werkplaatskruk Ino W5 is een veelverkochte kruk. Deze werkplaatskrukken zijn namelijk voorzien van hoogteverstelling en zijn zodoende geschikt voor diverse bladhoogtes. Deze kruk is verkrijgbaar met wielen of glijdoppen.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Inofec heeft, naast werkplaatskrukken, nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat o.a. uit bureautafels, kantoorkasten, ladeblokken, receptiebalies, kantoorstoelen en directiemeubelen. Wij kunnen iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten, van kantoorruimtes tot kantine, en van wachtkamer tot directiekantoor. En dat binnen slechts 10 werkdagen, dus u bent binnen no time operationeel.

Gratis levering en montage van uw werkplaatskrukken

De werkplaatskrukken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle werkplaatskrukken ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe werkplaatskruk op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec werkplaatskruk.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×