Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Werkplaatskasten

Met ons brede assortiment kasten kunt u ook eenvoudig uw werkplaats inrichten. Inofec heeft namelijk een aantal stevige metalen werkplaatskasten die gebruikt worden voor het bewaren van bijvoorbeeld gereedschap of schoonmaakproducten. Alle werkplaatskasten die in de webshop staan, worden binnen slechts 10 werkdagen geleverd. Bovendien worden deze kasten gratis en gebruiksklaar bij u geleverd.

Voordelige werkplaatskasten

Ook voor uw werkplaats heeft Inofec een aantal geschikte kasten in haar assortiment. Kasten die perfect te gebruiken zijn als werkplaatskasten zijn de draaideurkasten, magazijnstellingen, garderobekasten en lockerkasten. Draaideurkasten en magazijnstellingen zijn perfect te gebruiken in een werkplaats. Met name om gereedschap en kleinmateriaal op te bergen zijn deze kasten zeer geschikt. Een andere veel gebruikte werkplaatskast is de garderobekast. Magazijnmedewerkers dragen vaak bedrijfskleding en kunnen deze kleding aan het einde van de werkdag opbergen in de garderobekast. Ook lockerkasten worden vaak in een werkplaats gebruikt. In deze werkplaatskasten kunnen medewerkers hun persoonlijke eigendommen veilig opbergen. De werkplaatskasten zijn te bestellen in diverse modellen en afmetingen.

Ruim assortiment kantoormeubilair

Inofec heeft naast werkplaatskasten ook een breed assortiment andere kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop kantoorstoelen, kantinemeubelen, kantoorinrichting, kassastoelen en meer. Inofec kan met dit uitgebreide assortiment iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten. Bovendien zijn alle kantoormeubelen direct uit voorraad leverbaar, zodat u al binnen no time van een nieuwe inrichting voorzien kunt zijn.

Gratis levering en montage van uw werkplaatskasten

ELke werkplaatskast die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle werkplaatskasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe werkplaatskasten op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe werkplaatskasten van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×