Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Werkkrukken

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse werkkrukken in haar assortiment. Alle werkkrukken kunt u eenvoudig en snel online bestellen via de webshop. Bovendien worden alle werkkrukken al binnen 10 werkdagen gratis bij u geleverd. Gezien de toepassing van deze werkkrukken zijn de krukken erg stevig en dat voor een scherpe prijs. Uw nieuwe werkkrukken bestelt u via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Werkkrukken, ideaal voor uw werkplaats of magazijn

U vindt in het assortiment van Inofec Kantoormeubelen diverse werkkrukken. Deze krukken zijn te bestellen in verschillende modellen en kleuren. De goedkoopste werkkruk is de kruk Ino. Deze stapelbare werkkruk kost namelijk slechts €26,- exclusief BTW. U kunt de kruk Ino bestellen in diverse kleurcombinaties. Een andere populaire werkkruk is de kruk Ino W15 voor de prijs van €69,50 exclusief BTW. Eén van de pluspunten van deze kruk is dat deze is voorzien van voetsteunen op verschillende hoogtes. De werkkruk Ino W5 is zelfs voorzien van een hoogteverstelling, wat de kruk geschikt maakt voor werkbladhoogtes van 70 tot 80cm.

Breed assortiment kantoormeubelen

Inofec heeft, naast werkkrukken, nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment omvat onder meer diverse kantoortafels, bureaustoelen, kantinetafels, werkstoelen, archiefkasten en directiemeubilair. Met het ruime assortiment van Inofec Kantoormeubelen kunt u iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten, van kantoorruimtes tot kantine, en van spreekkamer tot directiekantoor. En dat al binnen 10 werkdagen, dus u bent binnen no time operationeel.

Gratis levering en montage van uw werkkrukken

De werkkrukken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle werkkrukken ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe werkkruk op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec werkkruk.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×