Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Werkkasten

Uw schoonmaakspullen wilt u graag veilig opslaan, omdat deze schoonmaakspullen gevaarlijke stoffen kunnen bevatten. Daarom hebben wij een werkkast waar u deze spullen in kunt bewaren. Wij hebben één type werkkast in onze webshop staan, namelijk de werkkast Image. Deze werkkast wordt binnen 10 werkdagen gratis bij u geleverd en gemonteerd.

Goedkope werkkasten

Om uw schoonmaakspullen en werkkleding netjes en veilig op te bergen bieden de werkkasten van Inofec uitkomst. Deze werkkasten zijn voorzien van 4 haken waar u kleding aan kunt ophangen. Daarnaast is de werkkast uitgerust met een aantal legborden waarop u bijvoorbeeld schoonmaakspullen en dergelijke kunt bewaren. De Inofec werkkasten zijn uitgevoerd in het grijs met antracietgrijze deuren. Momenteel kunnen wij enkel dit model werkkast direct uit voorraad leveren. Wanneer u echter op zoek bent naar werkkasten met een andere afmeting of in een andere kleur, neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit diverse kantoorkasten, zoals een draaideurkast en een roldeurkast. Daarnaast hebben wij ook diverse bureaus, zoals een bureautafel en een hoekbureau. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in uw kantoorpand inrichten. Dus u kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor werkplaatsstoelen, wachtkamermeubilair en kantinemeubilair.

Gratis levering en montage van uw werkkasten

De werkkast die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle werkkasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe werkkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec werkkast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×