Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Werkbureaus

U vindt honderden werkbureaus in onze webshop. We hebben een aantal meubellijnen waarbij de bureaus in diverse afmetingen en kleuren leverbaar zijn. De werkbureaus van de InoPro meubellijn bijvoorbeeld zijn leverbaar in meer dan 10 afmetingen en in diverse kleurcombinaties. Maar wanneer u op zoek bent naar een voordelig werkbureau, dan hebben wij daarvoor twee meubellijnen, namelijk de lijn InoStandaard en InoUnivers meubellijn. Ook deze bureaus zijn in diverse afmetingen en kleuren te bestellen.

Alle werkbureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Binnen 2 weken kunt u dus al gebruik maken van uw nieuwe werkbureau. Alle bureaus houden we op voorraad, waardoor wij u snel van nieuwe bureaus kunnen voorzien. Bovendien krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op de werkbureaus.

Gratis levering en montage van uw werkbureaus

De werkbureaus worden gratis geleverd en gemonteerd. Dat betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen. Twee dagen voor levering nemen wij contact met u op om de order en het adres ter controle door te spreken. Op de dag van levering dient u enkel aan te geven waar de werkbureaus moeten komen. De bezorgers monteren dan uw nieuwe bureaus op de juiste locatie. Nadat zij klaar zijn, wordt al het verpakkingmateriaal verzameld en mee retour genomen. Uw kantoor wordt netjes achtergelaten en het werkbureau is direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment werkbureaus is slechts een onderdeel van het totale assortiment wat Inofec Kantoormeubelen te bieden heeft. Zo kunt u bij ons ook terecht voor scheidingswanden, vergadertafels, receptiebalies en kerkstoelen. Met ons assortiment kantoormeubelen kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, receptiehal, vergaderruimte en kantine. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×