Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Wachtstoelen

Wanneer u over een wachtruimte beschikt, dan is het fijn dat uw bezoekers of cliënten even plaats kunnen nemen alvorens zij verder worden geholpen. Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid assortiment wachtstoelen opgenomen in haar assortiment. Voor ieder type wachtruimte hebben wij bijpassende wachtstoelen. Alle wachtstoelen worden binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Uw wachtruimte kan al binnen 2 weken voorzien zijn van een compleet nieuwe inrichting.

Mooie en voordelige wachtstoelen

In onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment wachtstoelen voor een scherpe prijs. De keuze is zeer uitgebreid met verschillende onderstellen, zoals een 4-poots onderstel of een sledestoel. Daarnaast kunt u kiezen voor een kunststof of gestoffeerde wachtstoel. Het voordeel van kunststof stoelen is dat deze stoelen makkelijk zijn schoon te maken. Zeker in een wachtruimte kan dit erg praktisch zijn, met name als deze ook door kinderen bezocht wordt. De wachtstoelen zijn leverbaar in tal van kleuren. Zo kunt u deze stoelen onder meer bestellen in de kleuren zwart, wit en donkerblauw, maar ook in frisse kleuren als groen, oranje, paars en wit.

Overige meubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een zeer groot assortiment kantoormeubilair en de wachtstoelen zijn daar slechts een onderdeel van. Bij ons kunt u onder andere ook terecht voor een nieuw hoekbureau, NPR bureaustoel, stalen kantoorkast of receptiebalie. Wij kunnen iedere ruimte van uw kantoorpand inrichten met nieuw meubilair.

Gratis levering en montage van uw wachtstoelen

Alle wachtstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe wachtstoelen op de gewenste plaats in uw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe wachtstoelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×