Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Wachtkamerstoelen

Mooie en voordelige wachtkamerstoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een voordelig aanbod mooie wachtkamerstoelen in haar online webshop opgenomen. De keuze hierin is zeer divers. Zo is een wachtkamerstoel verkrijgbaar met een 4-poots of slede onderstel. Daarnaast kunt u kiezen voor een kunststof of gestoffeerde wachtkamerstoel. Het voordeel van kunststof stoelen is dat deze gemakkelijk zijn schoon te maken en houden. Zeker in een wachtruimte kan dit erg praktisch zijn, met name als deze ook door kinderen bezocht wordt. De wachtkamerstoelen zijn leverbaar in tal van kleuren. Zo kunt u deze stoelen onder meer bestellen in de kleuren zwart, wit en donkerblauw, maar ook in frisse kleuren als groen, oranje, paars en wit.

Overige meubelen

Naast wachtkamerstoelen hebben wij nog meer meubelen. Zo vindt u in onze webshop een compleet assortiment wachtkamermeubilair, maar ook archiefkastenbureausbureaustoelen en fauteuils. Inofec kan alle ruimtes van uw bedrijf inrichten, van kantoor tot kantine en van wachtruimtes tot aan directiekantoren.

Gratis levering en montage van uw wachtkamerstoelen

Alle wachtkamerstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe wachtkamerstoelen op de gewenste plaats in uw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe wachtkamerstoelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×