Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Wachtkamermeubelen

De uitstraling van uw wachtkamer is erg belangrijk. Uw bezoekers en cliënten moeten zich welkom voelen. U bereikt dit door uw wachtkamer in te richten met mooie wachtkamermeubelen, zoals een receptiebalie, wachtkamerstoelen en salontafels. Let er wel op dat u uw wachtkamermeubelen goed afstemd op de gebruikte kleuren en het licht. Onze adviseurs helpen u graag met het uitzoeken van de juiste wachtkamermeubelen.

Mooi assortiment wachtkamermeubelen

Wanneer u op zoek bent naar mooie wachtkamermeubelen, dan bent u bij Inofec aan het juiste adres. Wij leveren een uitgebreid en voordelig assortiment meubelen voor uw wachtkamer, zoals balies, wachtkamerbanken, wachtkamerstoelen en salontafels. Door de juiste wachtkamermeubelen te kiezen, creëert u een wachtruimte waarin het voor mensen prettig is te verblijven wanneer zij op hun afspraak wachten. Voor alle wachtkamermeubelen geldt dat deze in verschillende afmetingen, modellen en kleuren zijn te bestellen. Zo kunt u onder meer wachtkamerbanken kopen als 1-zits, 2-zits en 3-zits model en de wachtkamerstoelen zijn te bestellen als kunststof of gestoffeerde uitvoering. Ook de salontafels en balies zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Diverse kantoormeubelen

Naast wachtkamermeubilair vindt u in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen ook meubilair voor bijvoorbeeld uw kantoor, kantine en archief. Zo vindt u in ons assortiment bureaustoelen, archiefkasten, vergadertafels, projectstoelen en nog veel meer. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de juiste inrichting.

Gratis levering en montage van uw wachtkamermeubelen

Alle wachtkamermeubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle wachtkamermeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe wachtkamermeubelen op de gewenste plaats in uw wachtruimte. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe wachtkamermeubelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×