Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Mooi meubilair voor uw wachtkamer

Een goede uitstraling van uw wachtkamer wordt vandaag de dag steeds belangrijker. U wilt uw cliënten immers goed kunnen ontvangen. Door het juiste gebruik van kleur, licht en het juiste meubilair voor uw wachtkamer, zullen uw cliënten zich meer op hun gemak voelen. Inofec heeft binnen haar assortiment onder meer wachtkamerstoelen, receptiebalies en salontafels voor de inrichting van uw wachtkamer.

Uitgebreid assortiment meubilair voor uw wachtkamer

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid assortiment meubilair voor uw wachtkamer. Hierbij kunt u denken aan voordelige wachtkamerstoelen, comfortabele wachtkamerbanken, mooie salontafels en receptiebalies. Door uw wachtkamer met de juiste meubelen in te richten, creëert u een prettige ruimte voor uw cliënten. De wachtkamerstoelen en wachtkamerbanken zijn te bestellen in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Uiteraard geldt dat ook voor de salontafels en balies voor uw wachtkamer. Zodoende kunt u de inrichting van uw wachtkamer geheel afstemmen op uw eisen en wensen. U bestelt uw nieuwe wachtkamermeubilair eenvoudig en snel via de online webshop.

Diverse kantoormeubelen

Naast het meubilair voor uw wachtkamer heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer meubelen in haar assortiment. Ook voor kantoormeubelen voor uw back office kantoorruimte bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u onder meer bureautafels, vergaderstoelen en archiefkasten. Zo kunnen wij praktisch iedere ruimte inrichten en dat al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw wachtkamermeubilair

Al het meubilair voor uw wachtkamer dat in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al het wachtkamermeubilair ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe meubilair op de gewenste plaats in uw wachtkamer. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe wachtkamermeubilair van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×