Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Voordelige bureautafels

Nieuwe bureautafels hoeven niet duur te zijn. Dat bewijzen de prijzen van Inofec Kantoormeubelen. U vindt in onze webshop een ruim aanbod aan voordelige bureautafels. Deze voordelige bureautafels behoren tot verschillende meubellijnen met ieder hun eigen kenmerken. Een aantal bureautafels hebben een vaste hoogte, terwijl andere modellen bureautafels in hoogte instelbaar zijn. Dankzij deze hoogteverstelling voldoen deze voordelige bureautafels aan de ARBO normen NEN 2449 en NPR 1813. Alle bureautafels zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u al binnen 10 werkdagen over uw nieuwe bureaus kunt beschikken.

Voordelige bureautafels van Inofec Kantoormeubelen

De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt een ruim assortiment voordelige bureautafels. Dat wij deze bureautafels zo voordelig aan kunnen bieden, betekent niet dat de kwaliteit hieronder te lijden heeft. Integendeel, we kunnen gerust zeggen dat de kwaliteit van onze bureautafels zeer goed is. En om dit nog eens te onderstrepen, bieden we maar liefst 5 jaar garantie op de bureautafels. Om de stevigheid van onze bureautafels zelf te ervaren, is het mogelijk om een bureau gedurende 2 weken op proef te krijgen. De bureautafels die u in onze webshop vindt, behoren tot verschillende meubellijnen met ieder hun eigen kenmerken. Een aantal voordelige bureautafels zijn uitgevoerd met een vast 4-poots onderstel. Heeft u echter de voorkeur voor bureautafels die in hoogte verstelbaar zijn, dan kunnen wij ook aan deze vraag voldoen. De InoSmart, InoPro en InoSmart bureautafels zijn allen in hoogte in te stellen en bovendien voordelig in prijs. Al deze voordelige bureautafels zijn al binnen 10 werkdagen te leveren.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

U kunt bij ons ook terecht voor ander kantoormeubilair. Hierbij kunt u denken aan bureaustoelen, kantinetafels, vergaderstoelen, receptiebalies, magazijnstellingen, dossierkasten, opzetwanden, directiemeubilair en whiteboarden. Dankzij dit uitgebreide assortiment aan kantoormeubelen kunt u iedere ruimte in uw kantoor met nieuwe meubelen inrichten. Wenst u een advies op maat? Geen probleem, onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd voor u om u, geheel vrijblijvend, van een passend inrichtingsadvies te voorzien. Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop of breng een bezoek aan onze showroom.

Gratis levering en montage van uw voordelige bureautafels

Alle bureautafels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook het bureautafel ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureautafels op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bureautafels.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×