Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Voordelige bureaus

Dat nieuwe bureaus niet duur hoeven te zijn, bewijzen de voordelige prijzen van Inofec Kantoormeubelen. Wij bieden een ruime collectie van voordelige bureaus aan in onze webshop. Deze bureaus behoren tot verschillende meubellijnen. Iedere meubellijn heeft haar eigen kenmerken. Zo zijn de voordelige bureaus van de lijnen InoStandaard en InoUnivers voorzien van een 4-poots onderstel met een vaste hoogte. Wanneer u echter bureaus wenst die in hoogte instelbaar zijn, dan bieden de InoPro, InoSmart en InoSquare bureaus uitkomst. Deze bureaus voldoen aan de ARBO normen. Alle bureaus worden al binnen 10 werkdagen geleverd.

Voordelige bureaus van Inofec Kantoormeubelen

Wanneer u op zoek bent naar voordelige bureaus, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. U vindt in onze webshop een ruime collectie van voordelige bureaus. Dat wij deze bureaus zo voordelig aan kunnen bieden, wil echter niet zeggen dat de kwaliteit hieronder te lijden heeft. Integendeel, de kwaliteit van deze bureaus is namelijk uitstekend. Dit wordt onderstreept door het feit dat u maar liefst 5 jaar garantie krijgt op al ons kantoormeubilair, dus ook op de bureaus. Deze voordelige bureaus zijn leverbaar in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Zodoende vindt u altijd passende bureaus voor uw kantoor en dat voor een voordelige prijs. De InoUnivers en InoStandaard bureaus zijn voorzien van een 4-poots onderstel met een vaste hoogte, terwijl de InoSmart en InoSquare bureaus uitgerust zijn met een 4-poots onderstel dat in hoogte instelbaar is. De meubellijn InoPro daarentegen kenmerkt zich weer door een T-poot welke eveneens in hoogte instelbaar is. Alle deze voordelige bureaus zijn uit voorraad leverbaar.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

De webshop van Inofec Kantoormeubelen bevat niet alleen voordelige bureaus, maar ook voor de volgende meubelen kunt u bij ons terecht: bureaustoelen, ladeblokken, archiefkasten, vergadertafels, whiteboarden, barkrukken, salontafels en veel meer. Dankzij dit complete assortiment kantoormeubilair is het mogelijk om iedere ruimte in uw kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien, van vergaderkamer tot kantine, en van archief tot directiekantoor en kantoortuin. U vindt ons complete assortiment in de online webshop, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Gratis levering en montage van uw voordelige bureaus

Alle bureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook het bureau ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaus op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bureaus.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×