Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Voordelige archiefkasten

U vindt in onze webshop een uitgebreid assortiment voordelige archiefkasten. Het aanbod bestaat onder meer uit draaideurkasten, roldeurkasten en dossierkasten. Vooral de draaideurkasten zijn zeer voordelige archiefkasten en worden dan ook het meest verkocht. Al onze archiefkasten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen zodoende al binnen 10 werkdagen bij u geleverd worden. Voordelige archiefkasten koopt u bij Inofec Kantoormeubelen.

Voordelige archiefkasten

De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt een compleet assortiment kantoormeubilair aan, waaronder voordelige archiefkasten. Deze archiefkasten zijn er in allerlei soorten, kleuren en afmetingen. De archiefkast die het meest verkocht wordt, is de draaideurkast. Deze kast is zo populair vanwege de zeer voordelige prijs en de uitstekende kwaliteit. Andere archiefkasten die veel verkocht worden, zijn de roldeurkasten. Deze kasten zijn net iets hoger geprijsd, maar bieden meer inrichtingsmogelijkheden. Bovendien zijn roldeurkasten ruimtebesparend daar de deuren in de kast verdwijnen in plaats van naar buiten draaien. Zowel de draaideurkasten als de roldeurkasten zijn geschikt voor de archivering van ordners en handmappen. Wanneer u echter enkel gebruik maakt van hangmappen, dan adviseren wij u om dossierkasten te nemen. Deze kasten zijn speciaal ontworpen om hangmappen in op te bergen.

Overige kasten online kopen

U vindt in onze webshop niet alleen voordelige archiefkasten, ook kunt u bij ons terecht voor uw complete kantoorinrichting. Met ons uitgebreide assortiment kantoormeubelen kunnen we uw gehele kantoor van een nieuwe inrichting voorzien, van kantoortuin tot directiekamer, en van kantine tot receptieruimte. Het aanbod bestaat onder meer uit bureaustoelen, bureautafels, kantinetafels, directiestoelen, balies, scheidingswanden en presentatiemateriaal. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de juiste kantoormeubelen voor uw pand. Geheel vrijblijvend maken zij een inrichtingstekening inclusief bijbehorende offerte.

Gratis levering en montage van uw archiefkasten

Alle archiefkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle archiefkasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe archiefkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe voordelige Inofec archiefkasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×