Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Vleugeldeurkasten

Wanneer u op zoek bent naar voordelige archiefkasten, dan kiest u voor de vleugeldeurkasten van Inofec Kantoormeubelen. Deze vleugeldeurkasten zijn zeer scherp geprijsd en zijn van uitstekende kwaliteit. In ons assortiment vindt u ook vleugeldeurkasten met een design uitstraling. Uw documenten en ordners zijn veilig opgeborgen dankzij de stalen behuizing en het cilinderslot. In de online webshop heeft u de keuze uit verschillende vleugeldeurkasten. Alle kasten worden binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u geleverd. Bestel daarom uw nieuwe vleugeldeurkasten in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Voordelige vleugeldeurkasten

De vleugeldeurkasten Deluxe, ook wel draaideurkasten genoemd, zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien erg scherp geprijsd. De kasten zijn gemaakt van zeer sterk staal. Bovendien zijn de vleugeldeurkasten voorzien van een krasvaste epoxylak, waardoor de kasten goed beschermd zijn tegen kleine krasjes. Naast deze stalen vleugeldeurkasten heeft Inofec Kantoormeubelen ook een aantal houten kasten in haar assortiment. U kunt zowel de stalen als de houten vleugeldeurkasten bestellen in verschillende afmetingen en kleuren.

Overige kasten online kopen

Naast deze vleugeldeurkasten zijn er nog meer verschillende archiefkasten. In onze webshop staan ook enkele roldeurkasten. Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afmetingen en kleuren. Een andere kast die vaak als archiefkast wordt gebruikt, is de schuifdeurkast. Ook de schuifdeurkasten zijn leverbaar in meerdere types, afmetingen en kleuren. Maakt u veelal gebruik van hangmappen, dan kunt u het beste kiezen voor de hangmappenkasten. Naast deze archiefkasten leveren wij ook tientallen bureautafels, bureaustoelen en vergaderstoelen.

Gratis levering en montage van uw vleugeldeurkasten

Alle vleugeldeurkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe vleugeldeurkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec vleugeldeurkast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×