Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Verrijdbare schermen

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid assortiment voordelige verrijdbare schermen. Deze schermen zijn ideaal om een kantoor flexibel in te delen of af te scheiden. De schermen zijn dankzij het mobiele onderstel gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast zijn deze verrijdbare schermen te bestellen in een akoestische en niet-akoestische variant. De akoestische schermen hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor wordt de geluidsoverlast tot een minimum beperkt. U kunt deze verrijdbare schermen bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. De koppelbare schermen zijn aan te raden wanneer u meerdere schermen naast elkaar wilt plaatsen. De magneetstrips die in de zijkanten van de schermen zijn verwerkt, zorgen ervoor dat ze naadloos aansluiten. De schermen zijn te bestellen in diverse maten en kleuren.

Goedkope verrijdbare schermen

U zoekt een goedkope oplossing om uw kantoorruimte flexibel in te delen of af te scheiden. In dat geval zijn de verrijdbare schermen van Inofec een zeer praktische en betaalbare oplossing. Dankzij het lichte gewicht en het mobiele onderstel kunt u deze mobiele scheidingswanden eenvoudig verplaatsen. Dit is erg praktisch wanneer u een verrijdbaar scherm ook eens in een andere ruimte wilt kunnen gebruiken. De schermen zijn verkrijgbaar in een akoestische en niet-akoestische variant. De akoestische wanden zijn vervaardigd uit geluidsabsorberende materialen. Hierdoor worden omgevingsgeluiden tot een minimum beperkt. Deze schermen kunt u in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering bestellen. De koppelbare schermen zijn voorzien van het slimme Magnetyx koppelsysteem. Dit betekent dat er in de zijkant van de schermen magneetstrips verwerkt zijn die ervoor zorgen dat ze naadloos op elkaar aansluiten. Dus wanneer u meerdere schermen naast elkaar wilt plaatsen, raden wij u aan verrijdbare en koppelbare schermen te kopen. De schermen zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen en kleuren.

Uitgebreid en betaalbaar aanbod kantoormeubelen

Naast verrijdbare schermen biedt Inofec Kantoormeubelen een uitgebreid en betaalbaar aanbod kantoormeubelen. Dankzij dit uitgebreide assortiment kunt u iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten. Zo kunt u onder meer uw kantoorruimtes, directiekantoor, wachtkamer, kantine, vergaderzaal en receptieruimte inrichten. De online webshop bevat onder andere archiefkasten, bureaus, directiestoelen, kantinetafels, wachtkamerbanken, salontafels, bureaustoelen en balies. Het samenstellen van de juiste kantoormeubelen voor uw kantoor kan best een lastige opgave zijn, maar niet voor onze adviseurs. Zij brengen op basis van uw input geheel vrijblijvend een inrichtingsadvies voor u uit.

Gratis levering en montage van uw verrijdbare schermen

Alle verrijdbare schermen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe verrijdbare schermen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe verrijdbare schermen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×