Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Verplaatsbare wanden

In het assortiment van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse verplaatsbare wanden. Deze wanden zijn niet alleen eenvoudig verplaatsbaar, maar zijn eveneens geluidsabsorberend. Het gebruikte materiaal waarvan de verplaatsbare wanden zijn gemaakt, zorgt er namelijk voor dat het omgevingsgeluid sterk wordt verminderd. Binnen het assortiment verplaatsbare wanden zijn ook niet-akoestische wanden verkrijgbaar. Dankzij het mobiele onderstel kunt u de wanden gemakkelijk verplaatsen. Op die manier kunt u een ruimte flexibel indelen. De wanden zijn onderling nog te koppelen dankzij het slimme Magnetyx systeem. De verplaatsbare wanden kunt u bestellen in diverse afmetingen en kleuren.

Geluidsabsorberende verplaatsbare wanden

In de online webwinkel van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse verplaatsbare scheidingswanden. Zeker wanneer u een ruimte flexibel wilt kunnen indelen, bieden verplaatsbare wanden uitkomst. Dankzij het mobiele onderstel kunt u de wanden gemakkelijk verplaatsen. En zo bent u niet gebonden aan een vaste indeling van de ruimte. Bovendien zijn deze verplaatsbare wanden te bestellen in een geluidsabsorberende en niet-geluidsabsorberende versie verkrijgbaar. Zeker wanneer veel mensen gebruik maken van de ruimte kan dit tot geluidsoverlast leiden. De akoestische scheidingswanden zorgen ervoor dat de geluidsoverlast juist tot een minimum wordt beperkt. De verplaatsbare wanden zijn onderling koppelbaar dankzij het Magnetyx koppelsysteem. Hierdoor sluiten de wanden naadloos op elkaar aan. U kunt de wanden in diverse maatvoeringen en kleuren bestellen.

Breed assortiment kantoormeubelen

Niet alleen voor verplaatsbare wanden kunt u bij Inofec Kantoormeubelen terecht. Onze online webshop biedt onder meer ook opzetwanden, staande scheidingswanden, bureautafels, kantoorstoelen, archiefkasten en receptiemeubilair. Dankzij dit uitgebreide assortiment kantoormeubilair kunnen wij iedere ruimte binnen uw kantoor inrichten, van kantoorruimtes tot kantine, en van directiekantoor tot entree of vergaderruimte. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe kantoorinrichting.

Gratis levering en montage van uw verplaatsbare wanden

Alle verplaatsbare wanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe verplaatsbare wanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe verplaatsbare scheidingswanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×