Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Verplaatsbare schermen

Wanneer u een voordelige oplossing zoekt om een kantoorruimte flexibel in te delen of af te scheiden, bieden de verplaatsbare schermen van Inofec Kantoormeubelen uitkomst. Deze schermen zijn voorzien van een mobiel onderstel, waardoor u ze gemakkelijk kunt verplaatsen. De gebruikte materialen zijn niet alleen licht van gewicht, ze hebben bovendien de eigenschap geluid te absorberen. Met name in een grote kantoortuin van bijvoorbeeld een call center kan enige geluidsoverlast ontstaan. Dit voorkomt u door het gebruik van verplaatsbare schermen. Daarnaast is er ook een niet-akoestische variant te bestellen. Deze schermen zijn te bestellen als koppelbare en niet-koppelbare schermen en tevens in diverse kleuren en maten.

Verplaatsbare schermen eenvoudig online bestellen

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing om uw kantoorruimtes op een flexibele manier in te delen of af te scheiden? Dan bieden de verplaatsbare schermen van Inofec Kantoormeubelen de perfecte oplossing. De schermen zijn uitgevoerd met een mobiel onderstel, zodat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Ook kunt u de schermen eenvoudig van de ene naar de andere ruimte verplaatsen. De verplaatsbare schermen hebben eveneens de eigenschap geluid te absorberen, althans de akoestische schermen. U kunt ook niet-akoestische schermen bestellen. Vooral in een grote kantoorruimte waar veel mensen werkzaam zijn, kan geluidsoverlast ontstaan. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door een aantal akoestische schermen te plaatsen. De verplaatsbare schermen zijn te bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. Wanneer u meerdere schermen naast elkaar wilt plaatsen, dan is het aan te raden om koppelbare schermen te bestellen. Dankzij de Magnetyx magneetstrips die in de profielen zijn verwerkt, sluiten de schermen naadloos op elkaar aan. U kunt deze verplaatsbare schermen bestellen in verscheidene kleuren en afmetingen.

Voordelig en ruim aanbod kantoormeubelen

Ook voor andere kantoormeubelen kunt u bij Inofec Kantoormeubelen terecht. Dankzij het voordelige en ruime aanbod van kantoormeubilair kunt u echt iedere ruimte binnen uw bedrijf voorzien van een nieuwe inrichting. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld uw vergaderkamers, kantine, kantoorruimtes, directiekantoor, entree en conferentiezaal. Ons aanbod bestaat onder meer uit stevige archiefkasten, ARBO bureaustoelen, luxe directiestoelen, voordelige bureautafels, comfortabele vergaderstoelen, mooie balies en praktische ladeblokken. U bestelt uw nieuwe kantoormeubelen eenvoudig online via de webshop.

Gratis levering en montage van uw verplaatsbare schermen

Alle verplaatsbare schermen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de schermen ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe verplaatsbare schermen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe verplaatsbare schermen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×