Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Vergadertafels rond

Er is heel veel keuze wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vergadertafel. Eén van de modellen is een ronde vergadertafel. Inofec Kantoormeubelen heeft een klein assortiment ronde vergadertafels. In ons voorraadassortiment hebben we één echte ronde vergadertafel en dat is de vergadertafel INOPro Rondo. Deze ronde tafel heeft een diameter van 120cm en is geschikt voor ongeveer 4 personen. We kunnen ook nog vele andere vergadertafels rond leveren, maar deze zijn niet uit voorraad leverbaar. Wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het assortiment bestaat verder uit tafels met een ronde hoek. Deze vergadertafels zijn ook in meerdere uitvoeringen te bestellen. Een ronde vergadertafel kopen gaat heel eenvoudig in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe ronde vergadertafels, want wij leveren al binnen 10 werkdagen. Alle vergadertafels rond worden door ons ook gratis gemonteerd. Bovendien krijgt u maar liefst 5 garantie op de vergadertafels. Uw nieuwe ronde tafels bestelt u daarom simpel en snel bij Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw ronde vergadertafel

Iedere ronde vergadertafel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd, tenzij anders vermeld. Er wordt 2 dagen voor levering contact met u opgenomen, zodat u weet op welke dag wij de nieuwe ronde tafels komen leveren. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle tafels rond ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe vergadertafel rond op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec ronde vergadertafel.

Overige tafels en meubelen

Naast bovenstaande ronde vergadertafels heeft Inofec Kantoormeubelen ook verschillende bureautafels. In onze webshop kunt u ook terecht voor een hoekbureau, kantinetafel, werkbureau en directeur bureau. Voor uw kantoorruimtes hebben wij een ruim aanbod bureautafels en voor uw kantine kunt u kiezen uit diverse kantinetafels. Wij zijn niet alleen leverancier van tafels, maar ook van honderden andere meubelen. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere designstoelen, zaalstoelen, tekeningkasten en Girsberger stoelen. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×