Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Vergadertafels ovaal

Vergadertafels zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Een veel gekozen uitvoering is een ovale vergadertafel. Inofec heeft enkele vergadertafels ovaal opgenomen in het assortiment. Deze tafels variëren onder andere qua grootte. Aan de ene ovale tafel kunt u met 6 personen zitten en aan de andere tafel met wel ruim 12 personen. De tafels zijn te bestellen in verschillende modellen, bijvoorbeeld de lijn INOPro. Bij de INOPro heeft u ook weer keuze uit meerdere modellen, waaronder de Tondo en de Elipso. En dan bent u nog niet klaar met kiezen, want deze modellen zijn ook in diverse kleuren te koop. Een vergadertafel ovaal kopen gaat heel eenvoudig in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe ovale vergadertafels, want wij leveren al binnen 10 werkdagen. Alle ovale tafels worden door ons ook gratis gemonteerd. Bovendien krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op de vergadertafels. Uw nieuwe tafels ovaal bestelt u daarom simpel en snel bij Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw ovale vergadertafel

Iedere ovale vergadertafel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd, tenzij anders vermeld. Er wordt 2 dagen voor levering contact met u opgenomen, zodat u weet op welke dag wij de nieuwe vergadertafels komen leveren. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle tafels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe vergadertafels ovaal op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec vergadertafel ovaal.

Overige tafels en meubelen

Naast bovenstaande ovale vergadertafels heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende kantoortafels. In onze webshop staan ook enkele directietafels, ARBO bureautafels en ergonomische bureaus. Voor uw kantoorruimtes hebben wij een ruim aanbod bureautafels en voor uw kantine kunt u kiezen uit diverse kantinetafels. Wij zijn niet alleen leverancier van bureautafels, maar ook van honderden andere meubelen. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere directiemeubilair, kerkstoelen, meerladekasten en hangmappenkasten. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×