Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Veiligheidskasten

In de webshop van Inofec kantoormeubelen vindt u een veiligheidskast. Deze veiligheidskasten en alle andere kantoormeubelen in onze webshop worden binnen 10 werkdagen geleverd. De veiligheidskasten worden door ons geleverd op de begane grond achter de eerste deur. Als u de veiligheidskast volledig gebruiksklaar op uw kantoor geleverd wilt hebben, dan kan dit worden verzorgd door een externe gespecialiseerde transporteur.

Uw documenten veilig opslaan in Inofec veiligheidskasten

Inofec Kantoormeubelen heeft een zeer degelijke en voordelige veiligheidskast in haar assortiment, namelijk de achiefkast InoStandaard. Deze veiligheidskast is voorzien van thermische isolatie DIN 4102. Dit materiaal zorgt ervoor dat de veiligheidskast gedurende 30 minuten brandwerend is. Dankzij het gebruikte materiaal, extra dik staal, is de kast ook beschermd tegen inbraak. Bovendien zijn de veiligheidskasten uitgerust met een 5-puntssluiting. U koopt deze veiligheidskasten eenvoudig via de online webshop, te bestellen in de kleuren zwart en grijs.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft nog meer kantoormeubelen in haar assortiment. In de webshop vindt u bijvoorbeeld meer dan 1.000 artikelen die wij uit voorraad kunnen leveren. Zo kunt u in onze webshop terecht voor diverse ijzeren archiefkasten, zoals draaideurkasten, roldeurkasten en ordnerkasten. Maar ons assortiment biedt meer. Ook voor een ladeblok, lockerkast, vergaderstoel, werkkast en hoekbureau bent u bij Inofec aan het juiste adres. Omdat we deze producten standaard in ons assortiment hebben, worden deze kantoormeubelen binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd.

Gratis levering van uw veiligheidskasten

Alle veiligheidskasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De veiligheidskasten worden standaard op de begane grond geleverd, maar levering en inhuizing op een etage is ook mogelijk. Een gespecialiseerde transporteur kan dit voor u verzorgen. Zij zorgen ervoor dat de veiligheidskast netjes in de juiste ruimte wordt geplaatst. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec veiligheidskasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×