Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kasten

Kasten in de uitverkoop

Een kast is onmisbaar in uw kantoorruimte. Daarom heeft Inofec Kantoormeubelen ook diverse kasten in de uitverkoop. Met deze kasten in de uitverkoop kunt u uw diverse kantoorruimtes inrichten. De kasten in de uitverkoop zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo zijn er voor al uw dossiers kasten in de uitverkoop die laden hebben voor uw hangmappen, maar er zijn ook kasten die zijn uitgerust met legborden, zodat u er ordners op kunt zetten. Zodoende kunt u zelf kiezen welk type kast het meest bij uw behoefte aansluit. Alle kasten die u in de uitverkoop aanschaft, zijn nieuw in verpakking. Regelmatig komen er nieuwe kasten in de uitverkoop bij. Hierdoor zult u altijd een kast in de uitverkoop vinden die bij u past. Naast puur functionele kasten staan er ook diverse designkasten in de uitverkoop. Hiermee kunt u uw kantoorruimtes sfeervol aankleden. Alle kasten in de uitverkoop die u bij Inofec Kantoormeubelen aanschaft, worden uiteraard uit voorraad geleverd. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen. Uw kasten worden zodoende al binnen 10 werkdagen geleverd.

Montage en levering van uw kasten is gratis 

Zodra u een kast in de uitverkoop heeft aangeschaft, zal Inofec Kantoormeubelen deze binnen 10 werkdagen gratis bij u leveren. Naast de gratis levering zal de kast ook gratis gemonteerd worden. Enkel de magazijnstellingen worden ongemonteerd geleverd. U geniet dus de service van Inofec Kantoormeubelen tegen een nog scherpere prijs.

Complete inrichting van uw kantoorruimte

Voor een compleet ingericht kantoor kunt u terecht in de uitverkoop. Door middel van de diverse categorieën kunt u eenvoudig al uw meubelen bij elkaar shoppen. In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen kunt u direct bestellen. Naast de producten in de uitverkoop, kunt u ook producten van de vaste collectie bestellen. Inofec heeft een compleet assortiment (verstelbare) bureaus, kantoorkasten, scheidingswanden, bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen en veel meer. Dus voor al uw inrichtingsvragen kunt u terecht bij Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×