Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Tekeningladekasten

Voor ieder papierformaat hebben wij een bijpassende tekeningladekast. Als u veel gebruik maak van papier en wilt u dit veilig bewaren dan kan een tekeningladekast niet ontbreken op uw kantoor. Of u nu gebruik maakt van grote of kleine papierformaten en veel weinig gebruikt wij kunnen u de gewenste kast leveren. Alle tekeningladekasten worden binnen 10 werkdagen geleverd.

Voordelige tekeningladekasten

Wanneer u op zoek bent naar voordelige tekeningladekasten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inofec Kantoormeubelen biedt diverse scherp geprijsde ladekasten aan in haar online webshop. U kunt kiezen uit A0, A1, A3 en A4 papierladekasten. Met name A0 en A1 papierladekasten zijn geschikt om grote tekeningen, zoals bouwtekeningen en dergelijke, in op te bergen. Om ervoor te zorgen dat de lades soepel te openen en sluiten zijn, zijn deze voorzien van telescopische geleiding. De A0 en A1 tekeningkasten hebben 6 lades. Ook voor de kleinere papierformaten biedt Inofec passende ladekasten aan. Zo vindt in onze webwinkel ook A3 en A4 papierladekasten. De papierladekasten zijn in diverse kleuren leverbaar.

Overige kantoormeubelen

Naast deze tekeningladekasten leveren wij nog meer kantoormeubelen. In onze webshop vindt u onder andere ook tientallen bureautafels, archiefkasten en kantoorstoelen. Wij leveren ook meubelen voor specifieke ruimtes. Zo leveren wij onder andere ook receptiebalies, magazijnrekken en directiefauteuils. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dat al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw tekeningladekasten

Alle tekeningladekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse, met uitzondering van de A0 en A1 ladekasten. Deze tekeningladekasten kunnen door een gespecialiseerde transporteur worden ingehuisd. De monteurs plaatsen uw nieuwe tekeningladekasten op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec tekeningladekast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×