Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Stalen kasten

Inofec Kantoormeubelen heeft honderden verschillende stalen kasten in haar online webshop

Er zijn diverse typen stalen kasten te bestellen in onze webshop. Eén van de meest gebruikte stalen kasten is de draaideurkast. Er zijn nog meer verschillende stalen kasten, zoals roldeurkastenschuifdeurkasten en hangmappenkasten. U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe archiefkast, want wij leveren al binnen 10 werkdagen. Alle kasten worden door ons ook gratis gemonteerd. Bestel daarom nu online uw nieuwe stalen kasten bij Inofec Kantoormeubelen.

Breed assortiment stalen kasten

In het assortiment van Inofec Kantoormeubelen vindt u een ruim aanbod aan stalen kasten. Deze stalen kasten zijn geschikt om uw ordners, hangmappen en andere documenten in op te bergen. De meest verkochte stalen kasten zijn draaideurkasten. Deze kasten zijn niet alleen zeer stevig, maar bovendien erg voordelig in prijs. Draaideurkasten zijn met name geschikt om ordners in te bewaren. Maakt u echter meer gebruik van hangmappen, dan bieden onze dossierkasten uitkomst. Wanneer u zowel ordners als hangmappen in uw stalen kasten wilt opbergen, dan adviseren wij u roldeurkasten te bestellen. Deze stalen kasten kunt u namelijk met legborden en uittrekframes inrichten. Ook schuifdeurkasten zijn veel gebruikte stalen kasten. Alle stalen kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Overige stalen kasten

Naast bovenstaande stalen kasten zijn er nog meer verschillende stalen bureaukasten. In onze webshop staan ook enkele ladekasten om papier in te bewaren. Deze ladekasten zijn geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier. Maar als u een aantal belangrijke documenten en papieren veilig wilt bewaren, dan zijn de brandwerende archiefkasten hiervoor zeer geschikt. Voor uw garderoberuimte, kleedruimte of kantine heeft Inofec ook verschillende garderobekasten en lockerkasten. Voor presentatiemateriaal zoals folders en brochures heeft Inofec ook nog een aantal tijdschriftenkasten in haar assortiment. Kortom, Inofec Kantoormeubelen biedt u, naast een compleet aanbod kantoormeubelen, een ruime keuze aan stalen archiefkasten die geschikt zijn voor uw bedrijf.

Gratis levering en montage van uw stalen kasten

Alle stalen kasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stalen kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe stalen kast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe stalen Inofec kasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×