Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schoolsets

In ons standaard assortiment vindt u een aantal schoolsets die wij voor u hebben samengesteld. Iedere schoolset heeft zijn eigen kenmerken en is dus voor diverse scholen toepasbaar. Bij alle schoolsets wordt er gebruik gemaakt van de schoolstoel INOZeta. Door de enorme diversiteit aan schoolsets die in onze online webshop staan, kunnen wij deze niet allemaal direct uit voorraad leveren. Enkel de meest gangbare schoolsets zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor de exacte levertijden kunt u contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers.

Voordelige schoolsets van Inofec

In het assortiment van Inofec vindt u een enorm aanbod aan voordelige schoolsets. Een schoolset bestaat uit een schooltafel en een schoolstoel. Deze schoolsets zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO. Hierbij is het voornaamste uitgangspunt geweest om een multifunctionele schoolset te ontwikkelen die geschikt is voor alle onderwijsinstellingen. De schoolsets InoAlpha en InoBeta zijn leverbaar in een vaste maat, instelbaar en verstelbaar. De schoolsets InoAlpha-2 en InoBeta-2 zijn enkel in een vaste maatgroep te bestellen, te weten in maatgroepen 2 tot en met 7. Alle schoolsets zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. U kunt de schoolsets eenvoudig online bestellen, maar voor meer informatie is het ook mogelijk contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

Overige meubelen

In onze online webshop vindt u nog meer schoolmeubelen. Voor uw school hebben wij ook nog verschillende archiefkasten, bureautafels en bureaustoelen. Daarnaast leveren wij ook tientallen andere schoolmeubelen die u in uw school kunt gebruiken, zoals een receptiebalie, lockerkast, postkast en kantinestoel. Inofec is uw ideale partner om uw school compleet in te richten.

Gratis levering en montage van uw schoolsets

Een aantal schoolsets die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Door de enorme diversiteit aan schoolsets zijn de meeste sets echter enkel op bestelling leverbaar. De bezorgers van Inofec monteren ook alle schoolsets ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe schoolsets op de gewenste plaats in uw school en klaslokaal. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec schoolsets.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×