Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schoolmeubels

Wanneer u op zoek bent naar goede en voordelige schoolmeubels, dan bent u bij Inofec aan het juiste adres. Dankzij het uitgebreide assortiment schoolmeubels kunt u uw complete school inrichten, waaronder klaslokalen, kantoorruimtes, docentenkamers en de aula. Ons aanbod schoolmeubilair bestaat onder meer uit schoolstoelen, schooltafels, archiefkasten, scheidingswanden en presentatiemateriaal. U vindt het complete assortiment schoolmeubels in onze online webshop.

Voordelige en goede schoolmeubels

Inofec biedt voordelige en goede schoolmeubels aan in haar online webshop. Ons assortiment bestaat onder meer uit tafels en stoelen voor leerlingen en docenten, archiefkasten, ladeblokken, presentatiemiddelen en scheidingswanden. De schooltafels en schoolstoelen zijn ook leverbaar als complete schoolset. Deze schoolmeubels zijn te bestellen in diverse modellen en maatgroepen. Zo zijn er onder meer schooltafels verkrijgbaar met een vaste hoogte en in diverse maagroepen, maar ook instelbare en verstelbare schooltafels. Door de enorme diversiteit aan schoolmeubels is niet alles direct uit voorraad leverbaar. Een aantal veelverkochte schooltafels en schoolstoelen zijn echter wel binnen slechts 10 werkdagen leverbaar. Onze adviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste meubels voor uw school. Op basis van uw input werken wij graag een compleet inrichtingsvoorstel voor u uit inclusief bijbehorende offerte.

Ook een ruim assortiment kantoormeubelen

Inofec verkoopt niet alleen schoolmeubels, maar biedt online ook een breed assortiment kantoormeubilair aan. U vindt in de webwinkel onder meer bureaus, roldeurkasten, bureaustoelen, vergadertafels, conferentiestoelen en receptiemeubilair. Met deze kantoormeubelen kunt u iedere ruimte binnen uw school inrichten, van kantoorruimtes tot studieruimtes en docentenkamers, en van de aula tot aan de mediatheek. Nagenoeg het complete assortiment is bovendien uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld) en kan zodoende al binnen 10 werkdagen geleverd worden.

Gratis levering en montage van uw schoolmeubels

Door de enorme diversiteit aan schoolmeubels kan niet alles direct uit voorraad geleverd worden. Er zijn echter een aantal basismodellen die binnen 10 werkdagen leverbaar zijn. Voor de overige schoolmeubels geldt een levertijd van circa 6 weken. De bezorgers van Inofec monteren al uw schoolmeubels ter plaatse en plaatsen het op de gewenste plaats in uw school. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec schoolmeubels.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×