Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schoolstoelen

Schoolstoelen in diverse modellen en kleuren

Inofec heeft een uitgebreid assortiment schoolstoelen. Hierbij kunt u denken aan leerlingstoelen, docentenstoelen, kantinestoelen en krukken. Al deze schoolstoelen hebben wij in diverse modellen en kleuren. Iedere schoolstoel toepassen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. Met name leerlingstoelen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Eén van de populairste leerlingstoelen zijn de stoelen INOZeta. U kunt deze leerlingstoelen bestellen in de maatgroepen 2 tot en met 7. Door de enorme diversiteit aan mogelijkheden zijn deze leerlinstoelen niet uit voorraad leverbaar. U kunt bij onze afdeling verkoop informeren naar de exacte levertijden. Ook voor goede docentenstoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u in ons assortiment onder meer ARBO goedgekeude docentenstoelen. Met name wanneer meerdere docenten gebruik maken van dezelfde docentenstoel, is het prettig wanneer de stoel van verschillende instelmogelijkheden is voorzien, zodat een optimaal zitcomfort kan worden gegarandeerd. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan kantinestoelen en krukken voor uw school. Voor het merendeel van de schoolstoelen, zoals de kantinestoelen, docentenstoelen en krukken geldt een levertijd van slechts 10 werkdagen. Echter, gezien de diversiteit aan leerlingstoelen geldt hier een langere levertijd. Een aantal veelverkochte modellen zijn wel uit voorraad leverbaar. Neem voor meer informatie over de exacte levertijden contact op met onze afdeling verkoop. Zij kunnen u hier juist over informeren.

Gratis levering en montage van uw schoolstoelen

Veel schoolstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd (tenzij anders vermeld). Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle schoolstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe schoolstoel op de gewenste plaats in uw school en klaslokaal. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec schoolstoelen.

Overige meubelen

In onze online webshop vindt u naast schoolstoelen nog diverse andere schoolmeubels en kantoormeubelen. Voor uw school hebben wij ook verschillende schooltafels, bureautafels en bureaustoelen. Daarnaast leveren wij ook tientallen andere schoolmeubelen die u in uw school kunt gebruiken, zoals archiefkasten, lockerkasten en ladekasten. Bent u dus op zoek naar nieuw schoolmeubilair, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met het uitgebreide en voordelige assortiment kantoormeubelen en schoolmeubels kan Inofec uw complete school inrichten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×