Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Docentenbureaus

Docentenbureaus in verschillende afmetingen en modellen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse voordelige docentenbureaus in haar assortiment. Deze docentenbureaus kunt u in verschillende afmetingen en modellen bestellen. Een veel verkocht model is het docentenbureau InoOmega van 160bx80d. Deze docentenbureaus zijn voorzien van een melamine topblad dat leverbaar is in de kleuren grijs eiken en beuken. Het onderstel van de docentenbureaus is standaard uitgevoerd in het aluminium. De docententafel is uitgevoerd met een afsluitbaar dubbel ladeblok, zodat docenten hun spullen hier veilig in kunnen opbergen. Naast dit speciale docentenbureau zijn er nog vele andere bureautafels leverbaar die prima geschikt zijn om te gebruiken als docentenbureaus. Gezien de variëteit aan kleuren zijn de docentenbureaus niet direct uit voorraad leverbaar. U kunt bij onze afdeling verkoop informeren naar alle mogelijkheden en de levertijd. Naast deze speciale docentenbureaus kunt u uiteraard ook één van onze vele bureautafels als docentenbureau gebruiken.

Gratis levering en montage

De docentenbureaus worden standaard gebruiksklaar opgeleverd door het team van bezorgers van Inofec Kantoormeubelen. U dient enkel even aan te geven in welke lokalen de docententafels geleverd dienen te worden. De bezorgers zorgen er vervolgens voor dat de bureaus hier netjes worden geleverd en gemonteerd. Hierbij wordt eveneens al het verpakkingsmateriaal verwijderd en mee retour genomen, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Deze service bieden wij u bovendien geheel kosteloos aan. Na de levering kunt u uw nieuwe docentenbureaus dus direct in gebruik nemen.

Compleet assortiment schoolmeubilair en kantoormeubelen

Naast docentenbureaus kunt u bij Inofec ook terecht voor andere schooltafels, zoals leerlingtafels en kantinetafels, maar ook voor schoolkasten en schoolstoelen. Met het uitgebreide assortiment voordelige schoolmeubels en kantoormeubilair kunt u uw gehele school inrichten, van klaslokalen tot aula, en van docentenkamer tot kantoorruimtes. In de webshop vindt u onder meer een uitgebreid aanbod aan bureautafels, bureaustoelen, leerlingstoelen, achiefkasten, ICT-tafels en scheidingswanden. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de best passende inrichting van uw school. Op basis van uw input werken we een complete inrichtingstekening uit met de daarbij behorende offerte, zodat u precies weer waar u aan toe bent.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×