Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schoolkluisjes

In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse schoolkluisjes. Door het gebruik van schoolkluisjes hoeven uw leerlingen niet de hele dag te sjouwen met een zware tas. Leerlingen kunnen namelijk hun laptop of boeken die ze niet gebruiken, veilig opbergen in hun schoolkluisje. Hiermee voorkomt u dat leerlingen rugklachten krijgen. In onze webshop vindt u een aantal voorbeelden van schoolkluisjes die wij leveren.

Compacte schoolkluisjes

Schoolkluisjes zijn ideaal voor leerlingen en studenten om hun spullen in op te bergen. Zodoende hoeven ze niet de hele dag met een zware tas rond te lopen. Hun laptop of boeken die ze op dat moment niet nodig hebben, kunnen ze veilig in het schoolkluisje opbergen. U kunt de schoolkluisjes bestellen met 5, 10 of 15 kluisjes. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal benodigde kluisjes kunt u zelf de gewenste schoolkluisjes bestellen. Standaard worden de schoolkluisjes geleverd in de kleurcombinatie antraciet-lichtgrijs. Maar wanneer u een andere kleur wenst, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor geldt wel een langere levertijd. Neem in dat geval contact op met onze afdeling verkoop.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen schoolkluisjes, maar levert ook nog andere schoolmeubelen. Inofec kan iedere ruimte in uw school inrichten en dit al binnen 10 werkdagen. Van personeelskamer tot aula en van een klaslokaal tot aan een ICT ruimte. Daarom vindt u in onze webshop diverse schoolstoelen, schooltafels, garderobekasten, computerbureaus en vergaderstoelen.

Gratis levering en montage van uw schoolkluisjes

Alle schoolkluisjes die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec uw schoolkluisjes ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe lockerkasten op de gewenste plaats in uw school. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe schoolkluisjes van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×