Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schoolinrichting

Een nieuwe schoolinrichting kan een tijdrovende klus zijn. Inofec neemt u deze zorgen graag uit handen. Wij doorlopen samen met u het gehele traject, van inrichtingstekeningen voor uw klaslokalen tot en met het installeren van al uw schoolmeubelen. Tijdens dit traject houden wij u op de hoogte van alle vorderingen aangaande uw nieuwe schoolinrichting. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe inrichting kunt genieten.

Schooltafels en schoolstoelen

Inofec levert diverse schoolmeubelen waaronder een assortiment met schooltafels. In onze online webshop vindt u diverse type schooltafels. Bij de INOAlpha en INOBeta schooltafels kunt u kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen, namelijk een vaste hoogte, instelbaar en verstelbaar. De schooltafels INOAlpha-2 en INOBeta-2 zijn enkel leverbaar in een vaste hoogte. De schooltafels met een vaste hoogte zijn leverbaar in de maatgroepen 2 t/m 7. U vindt in onze webwinkel ook verschillende schoolstoelen. De schoolstoel INOZeta is eveneens te verkrijgen in de maatgroepen 2 t/m 7 en hierdoor geschikt voor zowel het basisonderwijs als het middelbaar en hoger onderwijs. Een andere veel verkochte schoolstoel is de Ligo. Deze wordt veel toegepast in de mediatheek en aula.

Persoonlijk advies

Een nieuwe schoolinrichting vergt veel tijd en kan soms zelfs stress met zich meebrengen. Daarom geven wij graag veel persoonlijke aandacht aan een project, zodat alles goed en vlekkeloos verloopt. Dit kan bijvoorbeeld door u te helpen bij maken van de juiste keuze van inrichting of bij het bepalen wat het beste schoolmeubilair is. U heeft altijd contact met dezelfde contactpersoon, zodat de communicatie altijd via één en dezelfde persoon verloopt.

Overige meubelen

Wij leveren diverse meubelen voor een nieuwe schoolinrichting. Maar wij richten ons niet alleen scholen in, wij leveren ook kantoormeubelen aan bedrijven. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een bezoekersstoel, jaloeziedeurkast, kantinetafel, kantoorstoel of ladeblok. Wij kunnen dus ook de kantoorruimtes inrichten op uw school.

Gratis levering en montage van uw meubelen

Door de enorme diversiteit aan schoolmeubelen kan niet alles direct uit voorraad geleverd worden. Er zijn echter een aantal basismodellen die binnen 10 werkdagen leverbaar zijn. Voor het overige schoolmeubilair geldt een levertijd van circa 6 weken. De bezorgers van Inofec monteren al uw schoolmeubelen ter plaatse en plaatsen het op de gewenste plaats in uw school. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec schoolinrichting.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×