Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Scheidingswandjes

Zoekt u een voordelige oplossing om een ruimte flexibel te kunnen indelen of afscheiden? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. U vindt in onze webshop een complete collectie scheidingswandjes tegen zeer scherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit staande wandjes, mobiele wandjes en opzetwandjes voor bureautafels. Deze scheidingswandjes zijn niet alleen licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. De wanden hebben tevens de eigenschap geluid te absorberen. Daarnaast zijn er ook niet-akoestische wandjes leverbaar. U kunt deze scheidingswandjes bestellen in diverse kleuren en maten.

Online scheidingswandjes bestellen

De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt een voordelig en compleet assortiment scheidingswandjes aan. Deze scheidingswandjes zijn ideaal om een kantoorruimte flexibel in te delen of af te scheiden. Dankzij de lichte materialen zijn de wandjes bovendien in een handomdraai te verplaatsen. Zodoende kunt u de scheidingswanden ook eenvoudig in een andere ruimte gebruiken. De scheidingswandjes zijn niet alleen licht van gewicht, ze hebben bovendien de eigenschap geluid te absorberen. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat de wandjes geluidsabsorberend zijn en zodoende rust in de ruimte creëren. Hierdoor kunnen mensen zich beter op hun werkzaamheden concentreren en zijn ze productiever door ze minder snel afgeleid zijn. Ook zijn de wandjes te bestellen in een niet-akoestische variant. De scheidingswandjes zijn leverbaar als staande wandjes, mobiele wandjes en opzetwandjes voor de bureaus. De staande en mobiele kunt u bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. De koppelbare wandjes zijn uitgevoerd met magneetstrips welke zorgen voor een naadloze aansluiting. Dus wanneer u meerdere wandjes naast elkaar wilt zetten, neem dan de koppelbare wandjes. Al deze scheidingswandjes kunt u kopen in diverse kleuren en afmetingen.

Ook een ruim aanbod kantoormeubelen

Naast deze scheidingswandjes heeft Inofec nog tal van andere kantoormeubelen in haar assortiment. Dankzij dit ruime aanbod kunt u echt iedere ruimte binnen uw bedrijf voorzien van een nieuwe inrichting. Van kantoortuinen tot kantine, en van spreekkkamer tot directiekantoor en receptieruimte. De webshop bevat onder ondere sterke stalen kasten, goede bureaustoelen, voordelige bureautafels, handige ladeblokken, comfortabele kantinestoelen en luxe fauteuils. U bestelt uw nieuwe kantoorinrichting dan ook snel en simpel via de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Scheidingswandjes worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle scheidingswandjes die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de scheidingswandjes ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe scheidingswandjes op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe scheidingswandjes van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×