Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Scheidingswanden

Uitgebreid aanbod scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen biedt online een uitgebreid assortiment scheidingswanden aan in haar webshop. Deze scheidingswanden zijn ideaal om een kantoor flexibel in te delen. De scheidingswanden zijn perfect om meer privacy te creëren voor uw medewerkers. Binnen het assortiment van Inofec vindt u mobiele scheidingswandenstaande scheidingswanden en opzetwanden. De staande en mobiele scheidingswanden zijn te bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. Met name wanneer u meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen in een kantoor, adviseren wij u koppelbare scheidingswanden. De scheidingswanden en opzetwanden zijn ook te bestellen in een akoestische variant. Akoestische wanden hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Dit draagt bij aan een goede akoestiek in de ruimte. Alle scheidingswanden en opzetwanden zijn in verschillende afmetingen en kleuren leverbaar. De opzetwanden kunt u uitbreiden met materiaal- en brievenbakjes.

Iedere scheidingswand en opzetwand die u in de online webshop vindt, zijn al binnen 10 werkdagen leverbaar. Buiten ons standaard assortiment, dat direct uit voorraad leverbaar is, bieden we nog legio mogelijkheden. Hiervoor geldt echter wel een langere levertijd. Dus heeft u een specifieke wens met betrekking tot een scheidingswand of opzetwand voor uw kantoor, neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop. Voor ieder inrichtingsvraagstuk biedt Inofec Kantoormeubelen een oplossing.

Gebruiksklare levering van uw scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen levert alle scheidingswanden en opzetwanden voor uw kantoor volledig gebruiksklaar op. Dit betekent dat uw nieuwe wanden netjes op locatie worden geplaatst en gemonteerd. U hoeft enkel aan te geven op welke locatie en in welke kantoren de scheidingswanden en/of opzetwanden geleverd mogen worden. Bovendien nemen onze bezorgers al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden. Deze service bieden wij u kosteloos aan, dus hier hoeft u geen extra kosten voor te betalen.

Uw gehele kantoor inrichten met Inofec Kantoormeubelen

Naast bovenstaande scheidingswanden en opzetwanden biedt Inofec nog vele andere kantoormeubelen aan in haar online assortiment. Uw gehele kantoor kunt u inrichten met het meubilair van Inofec, van kantoortuin tot kantine, en van conferentieruimte tot entree en wachtkamer. Het aanbod meubels omvat onder meer een mooie collectie bureaustoelenbureautafelspresentatiemateriaal, archiefkasten, directiemeubelen en garderobekasten. Bovendien is al het kantoormeubilair dat in de webshop staat direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zodoende kunt u al binnen 10 werkdagen over een nieuwe kantoorinrichting beschikken.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×